We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

Inspirație: Decorațiuni de Toamnă

25. 10. 2016

Există oare un anotimp, care să ne facă mai melancolici și mai nostalgici, ca toamna? Zilele calde ale verii par din ce în ce mai îndepărtate, în timp ce privim cum ploaia se varsă pe geamurile noastre. Este de asemenea, o reamintire dureroasă că iarna se apropie încet, dar sigur. Însă, haideți să nu fim pesimiști. Există și niște aspecte plăcute pentru toamnă. Iată câteva sugestii pentru cum să decorezi locuința, cu o atmosferă plăcută de toamnă.

Adu pădurea în interior cu imagini cu natură

Afară, copacii se transformă și sunt acompaniați de culori frumoase. Schimbările au loc în jurul nostru (și să sperăm că și în interiorul nostru, dar pozitiv). Este plăcut să fim martori acestor culori în timpul plimbărilor noastre cu prieteni și familie. Poți recrea ușor confortul, inspirat din toamnă, în interiorul locuinței. Decorează-ți locuința cu imagini din natură, cu păduri pentru a arăta transformarea minunată a toamnei.

Găsește imaginea preferată din natură 

Tablourile din lemn pentru perete adaugă un element decorativ specific toamnei

Toamna are un miros Pământesc specific. Frunzele și trunchiurile de copac sunt des udate de ploaie… De ce să nu încerci niște Picturi pe lemn și să aduci un element natural în locuință? Textura granulată va aduce copacii din păduri în interior (nu literalmente, dar înțelegi). Ce pictură vei alege va depinde de tine! Mirosul de toamnă nu este inclus în preț. Va trebui să ieși afară pentru acesta.

Găsește Pictura pe lemn favorită!

Panorame montate cu scene tomnatice

Râuri peste pietre. Frunze portocalii. Iarna care se apropie… Arta modernă montată cu scene de toamnă adaugă un design aparte camerei. Adaugă o panoramă cu o schimbare a anotimpului și adu-ți picturile la un alt nivel. Nu dorești să păstrezi arta cu toamna, pentru un an întreg? Este ușor să o înlocuiești cu picturi, în funcție de anotimp.

Inspiră-te cu picturile noastre montate cu natură Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

© 1999 - 2018 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!