Inspirație: Decorațiuni de Toamnă

25. 10. 2016

Există oare un anotimp, care să ne facă mai melancolici și mai nostalgici, ca toamna? Zilele calde ale verii par din ce în ce mai îndepărtate, în timp ce privim cum ploaia se varsă pe geamurile noastre. Este de asemenea, o reamintire dureroasă că iarna se apropie încet, dar sigur. Însă, haideți să nu fim pesimiști. Există și niște aspecte plăcute pentru toamnă. Iată câteva sugestii pentru cum să decorezi locuința, cu o atmosferă plăcută de toamnă.

Adu pădurea în interior cu imagini cu natură

Afară, copacii se transformă și sunt acompaniați de culori frumoase. Schimbările au loc în jurul nostru (și să sperăm că și în interiorul nostru, dar pozitiv). Este plăcut să fim martori acestor culori în timpul plimbărilor noastre cu prieteni și familie. Poți recrea ușor confortul, inspirat din toamnă, în interiorul locuinței. Decorează-ți locuința cu imagini din natură, cu păduri pentru a arăta transformarea minunată a toamnei.

Găsește imaginea preferată din natură 

Tablourile din lemn pentru perete adaugă un element decorativ specific toamnei

Toamna are un miros Pământesc specific. Frunzele și trunchiurile de copac sunt des udate de ploaie… De ce să nu încerci niște Picturi pe lemn și să aduci un element natural în locuință? Textura granulată va aduce copacii din păduri în interior (nu literalmente, dar înțelegi). Ce pictură vei alege va depinde de tine! Mirosul de toamnă nu este inclus în preț. Va trebui să ieși afară pentru acesta.

Găsește Pictura pe lemn favorită!

Panorame montate cu scene tomnatice

Râuri peste pietre. Frunze portocalii. Iarna care se apropie… Arta modernă montată cu scene de toamnă adaugă un design aparte camerei. Adaugă o panoramă cu o schimbare a anotimpului și adu-ți picturile la un alt nivel. Nu dorești să păstrezi arta cu toamna, pentru un an întreg? Este ușor să o înlocuiești cu picturi, în funcție de anotimp.

Inspiră-te cu picturile noastre montate cu natură Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!