Inspirație: Decorațiuni de iarnă pentru locuință

08. 11. 2016

Suntem mândri să îți prezentăm gama noastră de Decorațiuni Interioare! Aceste piese minunate au sosit chiar la timp pentru Sărbători. Decorează-ți interiorul cu ornamente, lumânări, coroane, îngerași și ustensile pentru bucătărie. Decorează-ți pomul de Crăciun, masa, geamurile, sau găsește darul perfect pentru cineva, care îți este drag!

Decorațiuni de Crăciun aurii 

Poți ghici culoarea acestei colecții? Auriu! Această nuanță metalică, frumoasă este o opțiune bună pentru Crăciun. Sunt o mulțime de îngerași, clopoței decorativi și lumânări cu esențe pe suporturi aurii strălucitoare. Auriul pune un accent plăcut pe masa de Sărbători și aduce o sclipire frumoasă, seara, când este luminat bradul. Totuși, nu trebuie să exagerezi! (Dacă nu cumva așa îți este stilul)

Decorațiuni Moderne

Această colecție modernă are o nuanță neutră, inspirată din design-ul Scandinav și câteva ustensile practice pentru bucătărie. Sunt un număr de căni cu capete de animale, de culoarea crem, suporturi pentru lumânări de culoarea gri deschis, multe felinare, farfurii micuțe și boluri pentru salată, pentru a servi mâncarea delicioasă. Suntem siguri că vei găsi în această colecție ceva, care se va potrivi perfect cu locuința ta.

Decorațiuni de Crăciun roșii 

Roșu este probabil cea mai populară culoare pentru Crăciun, dintre toate. Această colecție deține câteva căni cu forme de inimioare, multe lumânări și coroane roșii, minunate, pentru a crea o încăpere frumoasă, care să impresioneze prietenii și familia!

Mai multe decorațiuni de Crăciun roșii

Decorațiuni de Crăciun rustice

Această colecție conține câteva cești erodate, din ceramică, cu care poți savura cafeaua, sau ciocolata caldă. De asemenea, este plină de îngerași metalici, în diverse mărimi. Aceste decorațiuni cu stil de epocă vor crea o atmosferă încântătoare.

Decorează locuința cu decorațiuni rustice 

Decorațiuni de Crăciun argintii 

Ca și auriul, argintiul este o culoare populară de Crăciun. Este perfectă pentru a crea un sentiment înghețat prin locuință. Lumânări, suporturi, ornamente și un număr de statui drăguțe cu îngerași, toate, te vor face să zâmbești.  Care este favoritul tău?

Inspirație cu decorațiunile noastre argintii 

Decorațiuni de Crăciun din lemn 

Nu există ceva mai autentic ca decorațiunile din lemn. Le poți atârna în pomul de Crăciun, pe geam, sau să le oferi ca și cadou persoanelor dragi. Această colecție conține fulgi de zăpadă din lemn, îngerași, steluțe, inimioare, căluți și câteva bufnițe. Factorul natural va crea o atmosferă comodă în locuință, care se potrivește sezonului de iarnă.

Mai multe decorațiuni din lemn 

Oricare ar fi stilul tău de decor pentru Sărbători, vei găsi ceva, care să îți placă, în Colecția noastră de Decorațiuni Interioare. Este important să te simți cald și stilat în următoarele luni friguroase, în interiorul locuinței, frumos decorate!

Găsește mai multă inspirație din Decorațiunile noastre interioare 

 Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite