We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: CĂLĂTORII reducere -20 % ×

Inspirație: Cum să decorezi camerele din casa ta

08. 03. 2019

Casa ta ar trebui să îți reflecte personalitatea. Nu este nevoie să decorezi fiecare camera într-un stil Provence. Opusul este valabil – fiecare cameră poate reflecta una dintre multiplele culori ale personalității tale. Uneori suntem curajoși, energetici, în timp ce alteori reflectăm cele mai adânci vise. Suntem unici, nu ne încadrăm în nici un tipar. De aceea am pregătit o secțiune separată pentru fiecare cameră.

Să începem în general

Îți plac interioarele cu un aspect brut? Și le-ai încercat vreodată? Cei care nu, dau ochii peste cap acum. Cei care le-au încercat – foarte bine, țineți-o tot așa.😊

În cazul în care ești un super erou, găsește o altă modalitate să o demonstrezi (poți încerca un decor cu personajul tău preferat – vezi imaginea).

Iron Man - Wall Murals, Keyrings, Canvas prints, Posters

Un astfel de perete greoi s-ar putea să cadă. Dacă nu pe picioarele tale, atunci lângă – pe podeaua scumpă. Nu ai vrea să experimentezi așa ceva. Totuși, există o opțiune tot mai populară în ziua de azi – fototapetele cu motive precum lemn, cărămidă sau altele.

Grunge Brick Wall Wallpaper Mural

Dormitorul

În dormitorul lui sau al ei, ar trebui să te simți în siguranță, prin urmare nu recomandăm imagini cu super eroi, monștri sau schelete. Locul în care te odihnești ar trebui să rezoneze cu cea mai liniștită parte din tine. Prin urmare, ar trebui să alegi un fototapet care să îți inducă o stare Zen. Gama de opțiuni este nelimitată. În orice caz, este spațiul tău privat.

Glowing Mist Wallpaper Mural

Sufrageria

Zonele de întâlnire nu trebuie să fie atât de personale precum dormitorul sau biroul. Un fototapet poate sugera acest sentiment deoarece îi dă camerei farmecul personalității tale. Gama de imagini și motive este variată. Este câte ceva pentru fiecare – pentru romantici, iubitorii de animale sau motocicliști.

New York Rockefeller View Wallpaper Mural

În timpul lungilor seri de iarnă, te poți juca jigsaw puzzles cu musafirii tăi sau să faceți un puzzle înrămat și apoi să îl atârni pe perete în amintirea momentelor plăcute petrecute cu prietenii. Sau ești fan al unei echipe celebre de fotbal și bei dintr-o cană cu emblema clubului (ce sens are să fii fan dacă nu ai un tricou – este ca și cum ai fi un Potterhead și nu bei ciocolată caldă dintr-o cană cu motiv Dobby). Nu subestima accesoriile. Au darul să te înzestreze cu o emoție după fiecare utilizare.

Baia

Cei care aveți o vană nu trebuie neapărat să vă jucați cu un vaporaș sau cu o rățușcă din cauciuc pentru a vă distra în timp ce faceți baie. Este suficientă o privire afară pe fereastră – cu vedere la o plajă cu nisip și asta este. Să te muți într-o zonă tropical este mai solicitant din punct de vedere financiar decât instalarea unei astfel de vederi.😊

Path Beach Sand Nature Wallpaper Mural

Bucătăria

99,99% dintre oameni dansează și cântă în bucătărie. Din ce motiv? Din cauza unor provizii ascunse în frigider. Invită o fană de pe o plăcuță metalică să îți vadă performanța. Îți va zâmbi, chiar dacă nu nimerești nota corectă. De asemenea, te va motiva să fii modest cu gustarea ta dulce de noapte. Sau dacă o pușculiță este mai motivantă, o poți pune direct pe frigider. 😊Decorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top