We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: CĂLĂTORII reducere -20 % ×

Inspirație: Cum să aranjezi interiorul într-un stil Retro și Vintage?

29. 09. 2019

Retro este din nou la modă! Stilul anilor ’50, ’60 și ’70 exprimă spiritul liber al tinereții, experimentării și idealismului, nu doar în ceea ce privește ținutele retro, dar și printr-un design interior specific. Stilul vintage atrage nu numai iubitorii stilului vechi, ci este popular și printre vedete și designeri și îi dă interiorului un stil unic și diferit. Alege din colecția de postere Retro și Vintage, plăcuțe metalice sau din lemn sau picturi care sigur te vor diferenția de ceilalți. PLĂCUȚE METALICE RETRO

Plăcuțele metalice sunt ideale pentru bucătării, dormitoare, dar și pentru sufragerii. Îți place cafeaua, lichiorul sau citatele motivaționale? Indiferent ce model alegi, se vor încadra perfect într-un interior modern. Poți combina plăcuțele metalice și cu plăcuțe din lemn sau cu postere. 


STILUL VINTAGE

Cea mai importantă întrebare este care este diferența dintre Retro și Vintage. Stilul Retro este atribuit anilor ’60 și ’70 și este caracterizat prin forme rotunde și culori puternice. Prin contrast, principalul element al stilului Vintage sunt nuanțele neutre care indică amprenta trecerii timpului. Elementele de design vintage sunt, în mod inerent, modele de înaltă calitate, deoarece odată cu trecerea anilor, modelele sunt maturizate și verificate în timp. Spre deosebire de stilul Retro, o altă caracteristică sunt culorile calme și subtile care se completează în interior (bronz, cărămidă, verde).

NU TE TEME SĂ FOLOSEȘTI UN FOTOTAPET RETRO

Dacă vrei să faci o schimbare radicală în casa ta, nu te teme de fototapete. Sunt mai multe variante – hârtie, vlies, autoadezive sau fototapete cu aspect 3D. Diferența stă în calitatea lor, în aplicare și în posibilitatea de a le șterge cu o cârpă umedă dacă cineva le desenează sau le murdărește. Fototapetele au fost la modă nu doar în anii ’60, dar revin în modă și acum. Sunt o soluție excelentă pentru a-ți face interiorul mai confortabil și diferit. 

Spre colecția Retro și VintageDecorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top