Inspirație: Cadouri perfecte pentru el

23. 10. 2016

Este greu a ne veni să credem că sezonul sărbătorilor a sosit din nou la ușa noastră. Nu este niciodată prea devreme, să începem să ne gândim la cadourile perfecte pentru familie și pentru prieteni. Alegerea unui cadou, pentru un băiat poate fi provocatoare. Din fericire am creat un ghid pentru cadouri care te poate ajuta în găsirea darului perfect pentru el.

Ce anume îi place?

Are cumva un film favorit pe care îl urmărește săptămânal? Atunci este ușor.  Încearcă să îi iei un poster cu personajul favorit. Se joacă jocuri video? Îi plac benzile desenate? Batman, Superman, Spiderman alege tu. Suntem siguri că avem niște tablouri care i-ar plăcea.

Găsește-i eroul favorit!

Înrămează o amintire specială

Dacă ai o fotografie specială, atunci îți va fi ușor să creezi un cadou unic. Imprimă o amintire frumoasă pe care o împărtășești cu el! Pentru a o face și mai specială, poți adăuga o ramă, pentru a  evidenția și mai mult momentul.

Imprimă o amintire pentru a crea un cadou unic!

Oferă-i ceva cu adevărat folositor…

Poate că dorești să oferi ceva cu mai multe întrebuințări. Oferă-i o cană pe care o poate folosi în fiecare dimineață pentru a bea o cafea, sau un ceai. Găseste o temă care să-i placă și care să-l motiveze să își caute următoarea cană, sau cană pentru călătorit 

Găsește-i următoarea cană favorită 

Rechizitele sunt practice de asemenea. 

Fie că este un student, sau un lucrător, un carnețel sau un penar poate fi practic. Un calendar va fi un început proaspăt pentru noul an și un cadou decorativ perfect. 

Găsește-i calendarul favorit

Și asigură-te că vei găsi

Inspirație cu ghidul nostru de cadouri Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!