We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: PLĂCUȚE METALICE reducere -15 % ×

Inspirație: Arta stradală în decorul interior

29. 04. 2019

Desenatul pe pereți a fost o modalitate de petrecere a timpului încă de pe vremuri, dar dacă spui ”graffiti”, multora li se va urca tensiunea amintindu-și de acel golan anonim care i-a făcut să-și zugrăvească casa de trei ori deja anul acesta. Este dificil să admiri scrieri precum JOHNNY LOVES MISSY, cu toate acestea unul dintre cei mai admirați artiști contemporani este cel de Artă Stradală. Cu toții au auzit probabil de el, cel puțin din cauza glumelor sale făcute în timpul unei licitații unde pictura în valoare de 1 milion de lire s-a distrus singură după ce a fost vândută. Da, este vorba de Banksy, regele vieții subterane din Bristol a cărui identitate este încă necunoscută.

#Exprimă-ți părerea

Arta lui Banksy nu este pentru toată lumea. Banksy, cine o fi el, este o persoană căreia îi place să provoace și să reflecte într-un mod satiric subiecte politice și culturale în arta sa. Combină graffiti cu șabloane, o metodă populară folosită nu doar în Marea Britanie. Cu toate acestea, în cazul său, arta este foarte valoroasă.

#Arta Stradală nu aparține doar străzii

Nu este nevoie să locuiești pe străzi sau să fii milionar ca să poți avea arta lui Banksy acasă. Nu suntem primii care am observat că arta stradală arată grozav într-un interior modern. Probabil că ai trăit această situație când copilul tău adolescent ți-a cerut să îi decorezi camera într-un mod netradițional și i-ai respins propunerea gandindu-te cât de greu va fi să ștergi graffiti de pe perete într-o zi. Ca norocul, există o soluție simplă și care arată bine – Fototapete! Poți găsi multe modele în oferta noastră.

#Se poate și fără spray sau lipici

Probabil că ai fototapete puse cu multă muncă sau degete lipicioase, dar nu este întotdeauna o muncă atât de grea. Cu toate acestea, dacă nu vrei să montezi un tapet, tot poți avea arta lui Banksy acasă. Suntem siguri că te vei bucura de Arta Imprimată. La fel ca fototapetele cu graffiti, Imprimările cu arta lui Banksy arată grozav într-un interior modern și curat, dar se potrivesc și pe pereții din cărămidă.

Fie că alegi un fototapet sau artă imprimată, nu trebuie să îți faci griji în privința bugetului. Arta Imprimată nu este scumpă și cu noi nu există pericolul să primești un pachet care se auto-distruge.😊 Dacă nu ești foarte interesat de graffiti, dar îți place ideea de vacanță, te poți inspira din colecția noastră de călătorii.

Mai multă artă BanksyDecorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top