We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: CĂNI reducere -15% ×

Inspirație: 7 idei pentru redecorarea biroului

21. 01. 2019

#1 Confortul tău este prioritatea numărul 1

Ca să poți lucra cu spor, trebuie să te simți confortabil în biroul tău. Înconjoară-te numai de lucrurile esențiale care te fac fericit și care au o aplicație practică. Un dreamcatcher poate fi un obiect decorativ drăguț, dar cel mai probabil se va umple doar de praf dacă îl vei ține în birou.

Plus că faptul că ții un obiect de relaxare într-un loc făcut pentru a genera venit s-ar putea să îl deranjeze pe șeful tău.  🙂

#2 Ce-i prea mult strică

Biroul tău nu trebuie să fie un loc rece și neprietenos. Alege ceva care îți va relaxa mintea și găsește articolele de birou și decorațiunile potrivite.

#3 Un angajat motivat este mai productiv

Visezi să petreci o vacanță exotică pe o insulă pustie? Vrei să ai o casă pe plajă? Nu îți fie teamă să visezi. Numai când reușim să ne imaginăm visele devenind realitate, acestea devin realitate. Închide ochii și vizualizează viața perfectă. Apoi asociaz-o cu imaginea potrivită și pune-o pe peretele opus biroului tău. De fiecare dată când îți vei ridica ochii de la calculator, îți va reaminti de ce ești acolo.


#4 Fii motivația ta

Este o vorbă “Minte sănătoasă în corp sănătos”. Trebuie să ai grijă atât de corpul tău cât și de sufletul tău dacă vrei să faci o treabă bună la locul de muncă și să îți păstrezi atenția. Trezește-te puțin mai devreme, pune-ți laptopul într-un rucsac elegant și du-te cu bicicleta la birou. Du-te pe jos în loc să iei autobuzul. Deoarece atunci când îți vei termina călătoria, vei sta în scaunul de la birou și te vei simți special fără să fi făcut nimic (încă). Merită să îți începi ziua cu o astfel de stimă de sine. Ia-ți cu tine talismanul ca să te simți ca un erou și în timpul zilei.


#5 Lasă-l să vorbească pentru tine

Surprinde ochii vizitatorilor în momentul în care intră în birou. Meeting-urile vor fi mai naturale dacă există un subiect mai personal de conversație decât motivul întâlnirii. Oaspetele tău va fi probabil fan Harry Potter ca tine sau acea persoană care se distrează la concertul trupei pe care o ai pe suportul pentru pahare.

#6 Plăcuțele metalice sunt un spărgător de gheață ideal

#7 Este de ajuns o singură fotografie de familie

Nu ai nevoie ca mama ta să se uite la tine din trei fotografii înrămate de pe perete. Ai loc să fii creativ. Poți face mai multe decât să îți consumi energia prețioasă – spațiul te poate energiza. De aceea îți dorim să ai viața la fel de colorată și plină de energie ca și biroul tău!  🙂

Mai multă inspirație pentru birou

 Decorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:
E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2020 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top