We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Infecție mai rea decât coronavirus: cele mai bune ficțiuni post-apocaliptice

25. 05. 2020

O infecție mortală ce lasă în urmă un morman de morți. Acesta este noul virus numit Covid-19 cu care ne luptăm deja de ceva vreme. Nu vrem să minimalizăm această pandemie globală, dar mulțumită filmelor și serialelor noastre preferate, știm că poate fi mai rău. Acele cadavre pot începe să muște! Adu-ți aminte doar în ce lume s-a trezit Rick după săptămâni de stat în comă în serialul popular Walking Dead. Infecțiile mortale și cadavrele vii au inspirat mulți producători. Îți vom reaminti cele mai bune filme, seriale și jocuri video, datorită cărora situația actuală nu pare deloc înfricoșătoare! Dar ar fi bine să îți pui o mască în timp ce citești, acest articol este plin de viruși mortali…😊


Tu cum vezi această vară?

Zombi populari

Doar o simplă mușcătură și viața ta obișnuită s-a terminat. Fie mori și corpul tău se transformă într-un monstru șchiop, care se descompune sau te transformi “puțin” și îi ucizi pe cei dragi când noul tău sine te controlează. Când lumea întreagă se transformă în câteva clipe în zombi însetați de sânge, de care doar câțiva viețuitori au reușit să o apere, nu te aștepți deloc la un final fericit. Cu siguranță vor mai fi încă două sezoane până la finalul seriei Walking Dead, dar cine urmărește cartea de benzi desenate în același timp cu serialul, să fie atent la spoilere – Rick Grimes sigur nu este Brad Pitt (și nu doar după aspect). Adică, personajul său din filmul World War Z din 2013 – nu doar că va supraviețui, dar va găsi și o soluție rapidă pentru modul în care să rezolve infecția cu zombi. Din păcate, Rick nu a fost atât de norocos. 

Ce vezi în oglindă după ce ai stat atâta timp în izolare?

Un nou început

Cum arată viața ta când eviți o infecție mortală cu zombi? Când te uiți la Resident Evil sau la alte filme asemănătoare, unde scopul principal este să se bată cu capetele mutanților, te întrebi ce sens are să trăiești doar pentru supraviețuire. În jocurile video, ne bucurăm de lupta nesfârșită, dar în viața reală, cu siguranță nu va fi așa. Încearcă să te arunci într-un sac de box un timp și vei vedea că nu ai atâta stamină precum eroii din filme! Și nici o provizie inepuizabilă de muniție. Întrebarea este dacă poți bate toți zombi până la ultimul și să repopulezi planeta precum Adam și Eva, dar natura va găsi mereu o cale. La urma urmei, în Fallout, oamenii au avut de-a face cu explozii nucleare devastatoare și cu Liderul Mutant și armata sa de mutanți infectați cu virus! Speranța moare ultima. Odată cu tine. 

Chiar și după războaie nucleare, pot exista supraviețuitori. Și băuturi carbogazoase! 

Apocalipsa în practică

Dacă ai invidiat-o mereu pe Mila Jovovich pentru că a încercat un zombi duel în Resident Evil cu cascadori, atunci poate este timpul să îți iei un Play Station VR și să îți cumperi un joc video! Să joci un joc precum Resident Evil 7 doar pe ecran este cool, dar încearcă-l atunci când mutanții sar pe tine din toate părțile! (PONT: dacă vrei să îi oferi unui jucător cu ochelari VR o experiență de-a dreptul înfricoșătoare, urmărește jocul lui pe ecran și în momentul în care are impresia că a scăpat de pericole, atinge-l ușor pe umăr. Cu siguranță nu va uita această experiență de joc! 🙂

The Last of Us Part II. urmează să fie lansat. Aștepți cu nerăbdare?

Cele mai bune jocuri post-apocaliptice

Există multe jocuri în care încerci să supraviețuiești într-o lume crudă plină de cadavre umblătoare, dar nu toate sunt de aceeași calitate. Când The Last of Us a fost lansat în anul 2013, a fost o adevărată revoluție – o poveste puternică, grafică grozavă la vremea respectivă, interpretare excelentă a vocii de către Troy Baker (Joel), mulțumită căruia experimentezi emoții reale în timp ce joci. (Cine nu a plâns când Joel și-a ținut în brațe fiica moartă și încet încet începea să înțeleagă că fiica sa nu mai e?)

Anula acesta (poate la sfârșitul lui Mai) vom vedea în sfârșit continuarea acestui joc video de succes. Dar dacă vrei să te joci ceva acum și îți plac zombi, atunci îți recomandăm următoarele jocuri: State of Decay 2, DayZ, The Walking Dead, Dying light, Dead Island: Riptide or Resident Evil 7 Biohazard. Dacă îți plac jocurile de supraviețuire în general, atunci începe să joci Fallout 4, I Am Alive or Horizon: Zero Dawn. Sunt atâtea jocuri din care poți să alegi! Dacă ai căutat jocuri video cât timp ai stat în izolare, probabil ai observat că aceste jocuri sunt printre cele mai jucate zilele acestea. Se pare că toți avem nevoie să “experimentăm” până și cele mai rele scenarii decât realitatea din ziua de azi. 

Spre colecția de Postere cu Jocuri Horror

Umorul – singura metodă de protecție împotriva virusului

În timp ce zombi-virusul se vindecă cu un glonte în cap, vaccinarea este îndeajuns pentru coronavirus. Cu toate acestea, descoperirea unui vaccin (lăsând la o parte ceea ce am văzut în World War Z) este un proces lung, așa că trebuie să acceptăm că va trebui să urmăm niște reguli stricte de igienă în perioada următoare. Între timp, ne putem îmbunătăți sistemul imunitar printr-o stare psihică bună. Ținând cont că râsul vindecă, ți-am pregătit cele mai bune colaje, pe care le-am realizat în această perioadă dificilă pentru amuzamentul tău. Dacă vrei, urmărește pagina noastră de instagram și distrează-te cu noi în fiecare zi!

Poate prinde Hulk coronavirusul?

Mereu cu mască!

Anti-coronavirus, model 1998

Singurul mod în care putem vedea un film la cinema este să purtăm mască…EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top