We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Hai să îl vizităm pe Batman în orașul Gotham!

07. 02. 2022

Cine nu-l cunoaște pe Batman, protectorul orașului Gotham. Benzi desenate, filme, jocuri și chiar LEGO, acestea sunt locurile în care îl poți întâlni pe eroul nostru liliac. Și știai că Batman este al treilea cel mai bogat super erou? Primul loc îi revine lui Black Panther și al doilea lui Iron Man. Și dacă îți place stilul de viață al acestui erou, nu-ți face griji! Să trăiești ca Batman costă doar 682 450 750 de dolari.

Prima apariție a lui Batman a fost în 1939 și a devenit imediat o parte iubită a benzilor desenate DC. În 1940, Robin s-a alăturat lui Batman ca prietenul său de încredere. Și de atunci, benzile desenate cu eroul nostru au umplut magazinele din întreaga lume. Primul film cu Batman a apărut în 1966, iar primul actor care l-a interpretat a fost Adam West. Primul film și deja a avut multe probleme! El s-a confruntat cu patru dintre răufăcătorii săi legendari – Catwoman, Penguin, Joker și Riddler. Cesar Romero, care a jucat rolul lui Joker, a refuzat să-și radă mustața pentru rol. Makeup artiștii au încercat să o acopere cât de bine au putut, dar tot s-a putut observa. Ei bine, se potrivea într-un fel cu întreaga personalitate haotică a lui Joker.

În ziua de astăzi a rețelelor sociale, fanii pot vorbi dacă nu le place ceva. Această opțiune nu era chiar disponibilă în 1988. Deci, cu ce au venit autorii benzilor desenate? Într-o serie de benzi desenate în patru părți, Moartea în familie, le-au oferit cititorilor opțiunea de a decide cum va continua povestea. Și nu a fost orice decizie, fanii au putut decide viața lui Robin. Peste 10 000 de persoane au sunat la numărul de telefon, unde a avut loc decizia și doar 72 de voturi au hotărât sfârșitul vieții lui Robin. DC s-a confruntat cu unele reacții pentru uciderea unuia dintre personajele principale. Cu toate acestea, povestea este încă populară în baza de fani și în 2020, a apărut un scurt film interactiv Batman: Death in the Family. Pentru tine, ca privitor, există 7 finaluri diferite.

De-a lungul anilor, Batman a fost interpretat de mulți actori diferiți. Cunoscuți pentru rol sunt Michael Keaton, Ben Affleck, George Clooney sau Christian Bale. Și în acest an, li se alătură Robert Pattinson, cunoscut din Twilight, Harry Potter and the Goblet of Fire sau Tenet. Pattinson se pregătește de ani de zile pentru debutul său în DC, data lansării fiind amânată de mai multe ori din cauza pandemiei. Și ce a făcut pentru a se pregăti pentru rol? În primul rând, s-a concentrat pe pregătirea fizică, pentru a fi în formă de super erou, a început să facă jiu jitsu. Tot pentru a întruchipa cu adevărat personajul, a citit multe benzi desenate, clasice și moderne. Dușmanii lui Batman sunt interpretați de Colin Farrell și Paul Dano, iar Zoë Kravitz va apărea în rolul lui Catwoman.

Cu toate acestea, nici unul dintre acești actori nu poate spune că l-a jucat pe Batman de cele mai multe ori. Acest titlu îi aparține lui Kevin Conroy, care a dat voce personajului de peste treizeci de ori în filme animate, emisiuni și jocuri video. De asemenea, un singur actor poate spune că l-a jucat atât pe Batman, cât și pe Superman. Acesta este Ben Affleck, el a interpretat ambele personaje. Ar putea juca un rol dublu în Batman vs Superman. Batman a trecut printr-o transformare în 1996, când a existat o colaborare între DC și MARVEL. În această bandă desenată, Batman și Wolverine devin unul. Acest nou personaj se numește Dark Claw sau Logan Wayne pe numele său de non-erou.

The Batman are premiera în cinematografe în data de 4 martie 2022. Noi abia așteptăm. Dar tu?

 

Colecția noastră BatmanEuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top