We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: TABLOURI PE PÂNZĂ reducere 22 % ×

Film interzis? S-ar putea să fie vorba de noul Venom

29. 09. 2018

Noul film produs de Sony Pictures în colaborare cu MarvelVenom – va avea premiera în curând în Octombrie. Probabil că ai observant că se vorbește foarte mult despre el, mai mult decât ne-am fi așteptat, dar este vorba de mult mai mult de atât.

Ultimele filme lansate de Sony Pictures nu prea au avut success, prin urmare producătorii și-au pus toate speranțele în noul film Venom. Promovarea este uriașă și Sony speră că acest film îi va îndrepta reputația.

Descoperă noua poveste Venom

Povestea este centrată pe jurnalistul de investigații Eddie Brock care va fi implicat într-un caz foarte periculos. El urmărește persoane care lucrează la compania Life Foundation și experimentează cu simbioți extratereștri. Ei cred cu naivitate că rasa umană poate trece la următorul nivel. Un astfel de nivel i-ar permite să se salveze de la dispariție. Totuși, aceste metode încep să scape de sub control. În consecință, Venom este creat cu simbiotul care pune stăpânire pe corpul și mintea lui Eddie și ei se referă la ei înșiși ca ”noi-Venom”.

Film ”interzis”

Dar, există o muscă în lapte. Din cauza trailer-ului oficial (și anume, scena în care este tăiat capul cuiva😱), filmul a fost evoluat ca R – restricționat/interzis. Înseamnă că asociația care decide categoria de vârstă potrivită pentru acest film a luat decizia ca acest film să fie interzis minorilor sub vârsta de 17 ani.

Totuși, producătorii sunt de părere că acest rating ar trebui schimbat, înainte de premieră, la PG – 13. Această categorie le permite și celor de peste 13 ani să vadă filmul dacă sunt însoțiți de către părinți. Producătorii au încercat să facă scena mai puțin serioasă folosindu-se de umor. Astfel, în cele din urmă, au obținut ceea ce și-au dorit – poți merge să vezi filmul și cu fratele tău mai mic.  🙂

Dacă producătorii ar fi eșuat în eforturile lor, alte filme ar fi fost în același pericol de a fi interzise, mai ales cele în care personajul Venom își face apariția. De exemplu, continuarea filmului Spiderman. Cu cât este mai mare rating-ul, cu atât este mai mica potențiala audiență, ceea ce ar putea să afecteze semnificativ profitul filmului.

Primul dar nu și ultimul

În cazul în care Venom va avea succes, studioul Sony va continua să producă noi filme despre acest anti-erou. Studioul a anunțat deja unul dintre ele – povestea lui Morbius (cu Jared Leto în rolul principal – wow!). Este povestea unui vampir dintr-un comics, personaj ce a apărut deja în Amazing Spiderman. Filmările sunt programate pentru anul viitor.

Cam atât cu știrile despre Venom. Totuși, nu am dezvăluit totul despre personaj! Acest anti-erou ascunde mai multe decât crezi. Și de aceea lucrăm la un alt articol despre TOP 5 Lucruri pe care cu siguranță nu le știi.

Intră în Universul Marvel

Mai multe despre VenomDecorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2020 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

 

Luni - Vineri
8:00 - 15:00

 

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top