We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Edgy: stilul rebelilor și admiratorilor artei stradale!

01. 04. 2020

Împinge limitele interiorului casei tale! Adaugă niște culori neobișnuite și psihedelice sau motive stradale… Stilul Edgy este bine cunoscut fanilor modei, dar îți vom arăta că poate fi integrat și în casa ta. Citește articolul și află cum poți decora casa în acest stil neobișnuit. 

Un stil pentru sufletele rebele și întunecate

Stilul Edgy are multe forme, așa că ți le vom prezenta pe cele mai interesante. Dacă ești fan al muzicii rock și iubești arta mai deprimantă, îți va plăcea și acest stil! În primul rând, vopsește pereții în nuanțe de gri. Totuși, fii atent – dacă apartamentul tău duce lipsă de lumină naturală și nu îți surâde să ai în casă un bârlog, folosește mai bine culori deschise. Dacă îți place negrul și albul, îți recomandăm să vizitezi colecția noastră Eleganță Alb-Negru. Te poți inspira și din colecțiile Glamour sau Emoții. Iar dacă preferi arta psihedelică și suprarealismul, artistul Italian Riccardo Mascia sau colecția Timp Inexorabil sunt alegerea ideală pentru tine! Când vine vorba de mobilă și accesorii, materialul cheie este metalul.

Inspirat de arta stradală

Cea mai pozitivă formă a stilului Edgy este inspirată de orașe și străzile lor. Dacă nu ești fan al interioarelor colorate, atunci cheamă-l pe artistul anonim Banksy în ajutor! Poți atârna lucrările lui pe perete sub formă de picturi sau să le lipești direct sub formă de fototapet. Admiratorii desenelor graffiti colorate pot realiza pe perete propriile creații sau să aleagă desene deja făcute din colecția noastră de fototapete cu artă stradală. Nu îți place graffiti? Nu contează! Te poți inspira din lucrările fotografului francez Philippe Hugonnard, care a creat colecția NYC Watercolor, în care metropola Americană este prezentată în toate culorile pe care ți le poți imagina. 

Artă modernă

A treia opțiune a stilului Edgy este arta “interesantă”. Aceasta constă în special în forme geometrice, precum cele pe care le poți găsi în lucrările lui Nancy Koutra. Picturile ei nu te vor plictisi cu siguranță deoarece nu sunt doar forme întâmplătoare, ci au și un înțeles ascuns. Vezi cât îți ia ca să-l descoperi! În plus, în arta ei, ea folosește nuanțe frumoase de violet și roz, care vor da interiorului casei tale un aspect interesant. O altă idee bună este să decorezi pereții cu caricaturi – îți recomandăm colecția de caricaturi ale caricaturistului britanic Neale Osborne, care conține modele populare, precum și compozitori și scriitori celebri. Iar dacă te inspiră ideea de a avea în casă personalități, vezi cine se ascunde în colecția Scott J. Davis. Fanilor artei abstracte digitale le recomandăm lucrările artistului Francez Jean Bosio, care sunt foarte originale!

Stilul Edgy este pentru persoanele cărora nu le este teamă să experimenteze și să își expună sufletul pe peretele din casă. Am creat o colecție specială cu fotografii și fototapete din care te poți inspira. 

Inspiră-te din colecția Edgy

 EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top