Divertisment de calitate de la început până la bun sfârșit – Acesta este noul Thor!

16. 10. 2017

Oficial mai sunt doar două săptămâni până la lansarea acestui film uimitor!

Au trecut patru ani de la lansarea ultimului film Thor: The Dark World. Acum, așteptăm cu nerăbdare lansarea Thor: Ragnarok.

Thor: Ragnarok –  Afiș Teaser
Thor: Ragnarok – Afiș Teaser

 

Rolul principal este jucat de chipeșul Chris Hemsworth și îl vom putea vedea și pe Benedict Cumberbatch alături de acesta, sub rolul de Doctor Strange.

De această data, inamicii lui Thor vor fi nemiloasa Hela și fostul său coleg Hulk. Se vor întâlni într-o luptă crâncenă de gladiatori. Arma magică a lui Thor – ciocanul său, nu îl va putea ajuta de această dată. El va fi întemnițat în cealaltă parte a universului, unde se va lupta cu timpul pentru a se reîntoarce în Asgard și pentru a împiedica Ragnarok. Conform mitologiei nordice, Ragnarok reprezintă sfârșitul lumii și lupta finală dintre bine și rău.

Thor: Ragnarok – Afiș cu Thor și Hulk, 61 × 91,5 cm

 

Nu-i așa că sună totul incitant? Pentru noi este și ne vei vedea la cinema, unde vom urmări premiera. Deci să vă așteptați și la o recenzie de film epică!

Mai multe produse marvel

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!