We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: FANTEZIE & SCI-FI reducere -40 % ×

Design interior – stilul scandinav

27. 10. 2019

Stilul scandinav umple paginile celor mai citite reviste de design interior. Acest stil simplu este originar din anii ’50 din țările nordice și este caracterizat prin pereți albi, mobilă din lemn și accentul pe minimalism și natură. Citește articolul nostru ca să afli cum poți să îți decorezi casa în acest stil. 

STIL PUR

Pereți albi, mobilă albă, covor alb… Când vine vorba de stilul scandinav, nu există niciodată suficient alb. Albul este baza deoarece are puterea de a crea un aspect curat și de a evoca un design atemporal și simplu. Ca bonus, poți combina albul cu orice culoare, cum ar fi cea care este populară anul acesta și prin urmare nu trebuie să te întrebi dacă este o combinație potrivită de culori. 

MATERIALE NATURALE

Decorațiunile din lemn în combinație cu culoarea albă ajută la crearea armoniei. Poți folosi gri deschis, lemn pal, dar și maro închis, cireș sau stejar…Depinde de gusturi…Este important să simți natura din interior și să beneficiezi de frumusețea ei naturală. Pe unele suprafețe din lemn, fie pe mobilă, pereți sau podele, scandinavii folosesc vopsea albă, ceea ce îi conferă stilului de interior un aspect mai rustic. 

Dar nu uita nici de celelalte materiale folosite de nordici, precum metalul, sticla sau piatra și marmura, care este des folosită pentru decorațiuni sau mobilă complementară, precum mese de conferință sau cafea sau vitrine. În plus, în stilul Scandinav nu trebuie să eziți să folosești materiale naturale precum pânza, bumbacul, lâna sau pielea. 

De asemenea, ține minte că natura însăși este cel mai bun purtător de inspirație, idei și inovație. Îți recomandăm atmosfera liniștită a pădurii sau puterea privirii înfiorătoare a lupului. 

 

Spre colecția Natură&PeisajEuroposters – Decorate your life

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2022 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top