We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: TABLOURI PE PÂNZĂ reducere -20 % ×

Design interior – stilul scandinav

27. 10. 2019

Stilul scandinav umple paginile celor mai citite reviste de design interior. Acest stil simplu este originar din anii ’50 din țările nordice și este caracterizat prin pereți albi, mobilă din lemn și accentul pe minimalism și natură. Citește articolul nostru ca să afli cum poți să îți decorezi casa în acest stil. 

STIL PUR

Pereți albi, mobilă albă, covor alb… Când vine vorba de stilul scandinav, nu există niciodată suficient alb. Albul este baza deoarece are puterea de a crea un aspect curat și de a evoca un design atemporal și simplu. Ca bonus, poți combina albul cu orice culoare, cum ar fi cea care este populară anul acesta și prin urmare nu trebuie să te întrebi dacă este o combinație potrivită de culori. 

MATERIALE NATURALE

Decorațiunile din lemn în combinație cu culoarea albă ajută la crearea armoniei. Poți folosi gri deschis, lemn pal, dar și maro închis, cireș sau stejar…Depinde de gusturi…Este important să simți natura din interior și să beneficiezi de frumusețea ei naturală. Pe unele suprafețe din lemn, fie pe mobilă, pereți sau podele, scandinavii folosesc vopsea albă, ceea ce îi conferă stilului de interior un aspect mai rustic. 

Dar nu uita nici de celelalte materiale folosite de nordici, precum metalul, sticla sau piatra și marmura, care este des folosită pentru decorațiuni sau mobilă complementară, precum mese de conferință sau cafea sau vitrine. În plus, în stilul Scandinav nu trebuie să eziți să folosești materiale naturale precum pânza, bumbacul, lâna sau pielea. 

De asemenea, ține minte că natura însăși este cel mai bun purtător de inspirație, idei și inovație. Îți recomandăm atmosfera liniștită a pădurii sau puterea privirii înfiorătoare a lupului. 

 

Spre colecția Natură&PeisajDecorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top