Depresia de toamnă – O putem învinge!

25. 10. 2017

A început deja..

Dimineața când mergem la birou este întuneric, după ce stăm acolo opt ore, plecăm spre casă și ghici ce… este beznă și nu vedem drumul. Deci: “Bine ai venit, toamnă dragă!”

Ne-am putut bucura de toate zilele frumoase de vară și din păcate, acestea s-au dus. Problemele pe care le-am putut amâna cu succes până acum, s-au întors. Propoziția noastră comună în acest moment este: “Sunt prea obosit. ”, sau “Mă presează timpul!”.

Toamna este momentul când nu ne place să zâmbim la copiii care sar prin bălți, culoarea noastră favorită devine negru și începem să detestăm întreaga lume. Tot ceea ce ne dorim este să lenevim acasă, să ne bucurăm de multe snacks-uri și de serialele noastre preferate.

În orice caz, nu trebuie să fi supărat! Avem multe sugestii pentru a putea combate aceste sentimente.

O modalitate bună de a îți începe ziua cu o stare pozitivă este să faci rost de cafeaua de dimineață. Îți va oferi energie și te va pregăti de o zi plină.

În timpul zilei trebuie să privim lumea într-un mod pozitiv.

 

Există doar o singură soluție pentru seară. Putem deschide o sticlă de vin bun și ne putem bucura de o seară liniștită.

Mai multe afișe motivaționale 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite