We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: PLĂCUȚE METALICE reducere -15 % ×

Decorează-ți casa în stil Pop Art!

08. 03. 2020

Pop art este cel mai adesea asociat cu lucrările lui Andy Warhol sau Roy Lichtenstein, dar ei nu au fost singurii artiști care s-au inspirat din design publicitar, produse comerciale sau desene animate. Pop art a luat naștere în mijlocul anilor `50 ale secolului 20 ca reacție la schimbările societății de după război. Ulterior, pop art și-a găsit locul în culorile neon ale orașului New York, dar originile sale sunt asociate cu London Independent Group și un colaj al artistului scoțian Eduard Paolozzi – I was a Rich Man’s Plaything. Pop art este colorat, jucăuș, simplu, dar original și neconvențional. Suntem siguri că se va potrivi în casa ta!

Cultura Pop

Societatea anilor 1960 a fost fascinată de imaginile omniprezente din tipar sau panouri publicitare. Fiecare artist a încercat să își găsească propriul stil care să îl caracterizeze și să îl diferențieze de ceilalți. Lichtenstein a ales benzile desenate și punctele de presă, Warhol s-a regăsit pe conservele supei Campbell. Chiar și tu poți găsi stilul potrivit pentru interiorul casei tale! Ești fascinat de vedete celebre precum Marilyn Monroe sau Audrey Hepburn? Dacă vrei ceva mai ”original” decât Marilyn a lui Warhol, alege artistul contemporan Anne Storno! Colajele ei sunt foarte originale, colorate și cu siguranță nu toată lumea le are în casă! În lucrările ei le vei regăsi și pe Marilyn Monroe sau Audrey Hepburn, dar și câini, pisici sau orașe.

Stilul Pop Art

Dacă îți plac vedetele, atunci inspiră-te din lucrările lui Scott J. Davis, care includ, pe lângă actrițele menționate mai sus, membri cunoscuți ai formației The Beatles, James Dean, dar și regele muzicii pop Michael Jackson! Dacă nu ți-e teamă de culorile vibrante, lasă-te amețit de lucrările lui Francois Domain. Dar dacă vrei ca interiorul casei tale să fie cu adevărat modern și colorat, lasă-le în casa ta pe Claire Huntley și Saraj Thompson-Engels! Dacă te îngrijorează culorile prea aprinse, alege lucrările pictorului Australian Loui Jover. Tehnica lui este cu totul unică – el creează pop art în stilul tradițional chinezesc de ”apă și cerneală”. Vei găsi fețe de femei frumoase pe fundal de ziar. Și da, o vei regăsi printre ele și pe Norma Jean, aka Marilyn Monroe! Pontul nostru – de la acest pictor poți cumpăra o cană cu chipul acestei frumuseți.

Ce zici de artă imprimată?

Nu doar picturile în culori frumoase pot decora pereții. Alege dintr-o varietate de motive pop-art pe care le poți imprima ca fototapet! Acestea includ benzile desenate tradiționale ale lui Roy Lichtenstein și etichetele de produse ale lui Andy Warhol. Am creat o colecție completă de motive inspirate de Warhol ca să poți găsi supa de roșii preferată, precum și multe alte lucruri moderne. Nu-ți fie teamă să experimentezi și dă-i interiorului casei tale un aer pozitiv. Vizitează colecția noastră Senzație Pop Art și alege ce îți place!


Vezi colecția Senzație Pop ArtDecorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top