We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

De ce să pui fototapet?

19. 11. 2021

Te gândești să-ți decorezi peretele, dar nu știi cum și de unde să începi? Dacă dai de electricitate? Și dacă nu-ți mai place modelul după o lună? Cu fototapetele noastre, îți poți lăsa toate îndoielile în urmă! Ia-ți fototapete autoadezive în orice dimensiune dorești și obține cel mai bun decor pentru casa ta!

Print ecologic pentru orice perete

Pentru imprimarea picturilor murale, folosim o imprimantă pe bază de apă și rășină. Imprimeul este 100% ecologic, așa că nu trebuie să îți faci griji cu privire la așezarea picturii autoadezive în camera copilului tău. În plus, este ușor să pui pictura murală, oricine o poate face.

Folosește un tapet ca să ascunzi toate imperfecțiunile!

Și ce zici de acea gaură în perete care se uită la tine de 2 luni? Poți păstra umplutura și culoarea în subsol, doar tencuiește o pictură murală peste ea. Datorită unui adeziv rezistent, autocolantul de perete poate fi mutat de mai multe ori și încă se lipește ca prima dată. Și după ce îl dezlipești, peretele rămâne în aceeași stare, fototapetul nu deteriorează vopseaua.

Cum aplici tapetul?

Aplicarea este ușoară, chiar și copiii o pot face singuri! Nu ai nevoie de ciocan, cuie și nici de adeziv. Spre deosebire de tapetul vlies, unde ai nevoie de un adeziv, autocolantul de perete este susținut de perete singur datorită adezivului acrilat. Și nu numai pe pereți, îl poți lipi pe gips-carton și chiar pe ferestre sau uși. Să presupunem că o bulă intră sub tapet, asta se poate întâmpla. Totuși, nu contează, îl poți dezlipi, netezi bulele și îl poți lipi din nou.

Aruncă o privire la videoclipul nostru și vezi singur!

 

Acum, decide dacă dorești să decorezi un dulap, o ușă, o parte sau chiar întregul perete. Fototapetul nostru este o soluție pentru toți. Singurul lucru rămas este să alegi un motiv și dimensiunea autocolantului de perete.

 

 

Citește și: Fototapete: cum le alegi și cum le aplici

Alege fototapetul preferatEuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top