Cum să: Stilul Scandinav

30. 09. 2016

Stilul scandinav onorează cu prezența sa, majoritatea revistelor de design interior. Stilul simplist își are originile în țările nordice, în jurul anilor 1950 și este caracterizat prin ziduri albe, mobilă detaliată din lemn și design minimalist. Aici veți găsi niste sugestii pentru cum să aduceți stilul scandinav în locuințele voastre.

blog1

 

Nu uitați de culoarea albă

Zidurile albe, mobila albă, mochetele din blană de oaie albă… Culoarea albă este proeminentă atunci când este vorba de stilul Scandinav. Este destul de ușor să adaptați restul decorațiunilor din cameră atunci când nu trebuie să vă faceți griji de asortarea cu zidurile acesteia.

Păstrați un minim de decorațiuni: mai puțin înseamnă mai mult

Titlul este îndeajuns de sugestiv!

Puneți o imprimare artistică abstractă, pentru a crea ceva special în cameră

O imprimare artistică abstractă va fi tot ce este necesar pentru un stil curat și minimalist. Nu este nevoie de un curcubeu nebun, sau de culori neon. Câteva linii sunt îndeajuns. Joan Miró are lucrări de artă minunate, ifluențate din suprarealism, iar mișcările sale din pensulă sunt perfect utilizate, pentru centralizarea vizuală. Puteți să vă jucați cu forme geometrice pentru o imagine mai modernă.

Adăugați lemn sub orice formă (imagini, mobilă, decorațiuni)

Orice tip de decorație din lemn va adăuga o balanță armonioasă culorilor albe. Lemnul poate fi de culoare gri deschis, maro închis, poate fi lemn de cireș, de stejar… Ceea ce este mai important este să fie natural (de regulă lemnul nu este vopsit și este „proaspăt”). Fototapetul din lemn va avea același efect vizual.

 

blog2

 

Adăugați imagini alb-negru pentru un efect vizual curat și clasic

Imaginile alb-negru arată nemaipomenit atunci când încercați stilul scandinav, deoarece ele adaugă un element vizual interesant și subtil, atunci când este vorba de potrivirea cu restul decorațiunilor. Înrămarea acestor imagini cu o ramă neagră, va adăuga de asemenea un efect frumos și curat. Puteți înrăma cu ușurință oricare dintre fotografiile și imaginile voastre cu sistemul nostru de înrămare personalizat, pentru orice imprimare dorită.

Adăugați artă inspirată din natură
Nu știți ce altceva mai puteți să adăugați în camera voastră, decorată în stilul scandinav? De ce să nu încercați o pădure, sau un animal sălbatic, precum un lup? Puteți adăuga de asemenea imprimări cu animale, create din forme geometrice.

Mai multă inspirație din colecția noastră cu Stilul Scandinav

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!

www.instagram.com/little_hyenka/Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite