Cum să: Decorați sufrageria voastră

13. 10. 2016

Sufrageria voastră este un loc pentru relaxare și adesea un punct de întâlnire pentru oaspeții voștrii. Este posibil ca voi să petreceți mult din timpul vostru, citind pe canapea, sau urmărind serialele voastre favorite în timp ce vă bucurați de o cină caldă. Nu știți cum puteți îmbunătăți sufrageria voastră minunată? Urmăriți instructajul nostru despre cum să vă decorați sufrageria și puteți obține niște sugestii și trucuri folositoare.

Aveți prea mult spațiu gol pe perete? O pictură murală va da spre folosință acest spațiu, în timp ce va transmite mesajul dorit. Posibil ca voi să aveți un oraș preferat, pe care îl veți putea vizita de fiecare dată comod, de acasă, sau puteți să aduceți verdeața crudă a naturii în interiorul locuinței, chiar în sufrageria voastră.

Mai multe fototapeturi

Amestecați mai multe materiale pentru a avea o imagine unică! În funcție de stilul pe care îl doriți, puteți atârna un semn de bar, rustic, din metal, sau niște fototapeturi de epocă și artistice cu trupa The Beatles. Încercați niște fotografii înrămate sau niște artă pe sticlă pentru o imagine mai clasică

Întâlniți probleme atunci când încercați să le potriviți cu restul mobilei? O imagine alb-negru ar fi alegerea perfectă. Adăugați o ramă pentru a-i oferi o imagine de lux. Nu există ceva mai clasic precum o pictură alb-negru acompaniată de o ramă neagră…

Sufrageria ar trebui să fie un spațiu comod și relaxant. Vă puteți inspira din imprimările artistice ale lui Sam Toft, care vă vor introduce cu siguranță, într-o stare de relaxare. Fiecare imagine oferă o senzație ușoară de acasă, care va crea un efect de calm sufrageriei voastre.

Nu uitați să fiți amabili cu mobila voastră. Adăugați întotdeauna un suport de cană sub orice ceașcă cu ceai, cafea, suc… Acest detaliu micuț va asigura că v-ați lăsat amprenta pe personalizarea camerei. Puteți să vă achiziționați suportul de cană cu filmul dorit chiar sub cana voastră preferată.

Mai multă inspirație din colecțiile noastre pentru sufragerieNoi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite