Crăciunul sosește mai devreme cu Mystic Case

09. 11. 2017

Te enervează deja toată publicitatea prematură de Crăciun? Pe noi da… și Slavă Domnului că nu vom discuta despre aceasta! Ceea ce va fi prezentat nu are de a face cu luminile strălucitoare, sau cu pregătirile de Sărbători, pline de stres. Cadourile tale vor ajunge mai repede la tine!

Ok, ok, gata cu vorbăria

Ne bucurăm să vă prezentăm Mystic Case. Cu această ocazie, Crăciunul nostru a sosit deja. Mystic Case nu a fost pus cu mult timp în urmă, spre vânzare și a devenit deja unul dintre produsele favorite. Acesta a fost făcut cu dragoste și este plin de surprize.

Deci… ce este până la urmă?

Mystic Case este o cutie stilată. În aceasta, punem 6 produse secrete, de top, în fiecare lună. Aceastea pot fi tricouri, șepci, carnețele, căni, acțibilde și afișe. Poți comanda o singură dată, sau te poți abona pe termen de 3, 6 sau, 12 luni.

Să vorbim despre design

Mystic Case nu este o cutie ca oricare alta. Aceasta este creată în atelierul design-erilor noștri. Ei au îmbunătățit ideea inițială cu un model cosmic. Astfel, ai posibiliatea să îți desfaci cadourile, să ai o cutie stilată în care să îți ții lucrurile și vei avea un element decorativ în cameră. Asta este cu adevărat super!

Pentru cine a fost creat?

MC este cadoul perfect pentru fiecare tocilar, fan de jocuri video, filme sau seriale și este pentru toți cei care sunt curioși. Îl poți cumpăra pentru tine sau pentru cei dragi ție. Un lucru va fi sigur… surprinși vor fi cu toții la final! Este ceva dorit de toată lumea! J

Cum funcționează?

 Nu dorim să vă stricăm surpriza, așa că am decis să trimitem la toți MC în aceeași zi. Comenzile vor fi primite pe parcursul lunii și vei primi Mystic Case la jumătatea lunii următoare. Ține minte un lucru – nu vei plăti pentru livrare!

Ce urmează acum?

Pasul care urmează ar trebui să fie cel mai plăcut. Te vei relaxa până când îți vei primi cadoul și te vei bucura de acesta alături de prieteni. Poți face acest lucru folosid unul dintre hashtag-urile noastre oficiale #mysticcase #unordinarygift și cine știe… poate că vei primi unul gratis.

Doresc Mystic Case-ul meu 

 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!