Concurs: Împarte fericirea cu restul lumii!

25. 12. 2016

În momentul de față ne gândim la felul cum te-am putea face mai fericit pe zi ce trece. Cea mai mare recompensă pentru noi este atunci când ne arăți cât de mult apreciezi produsele noastre, pe care le cumperi. Am dori să împărtășim aceste momente fericite împreună cu tine prin noul nostru concurs. Arată-ne ceea ce te face fericit și vei putea câștiga un voucher cadou pentru a cumpăra ceea ce îți dorește sufletul!

Contest

Cunoaștem cu toții cât de ușor se pot transforma zilele frumoase în zile urâte atunci când nu avem un umăr pe care să plângem, dar fericirea este diferită. Atunci când o împarți cu cineva drag, aceasta poate străluci de două ori mai tare! Vom recompensa fericirea ta cu acest concurs nou! Poți câștiga un voucher cadou, în valoare de 12,99 €!

Care sunt regulile pentru acest concurs minunat?

  • Urmărește-ne pe pagina noastră de Instagram: @Europosters 
  • Încarcă o fotografie frumoasă pe pagina ta de Instagram în timp ce arăți produsele pe care le-ai cumpărat de la noi (sau pe care altcineva le-a cumpărat pentru tine)! Este atât de simplu. Poți să apari în fotografie dacă dorești, poți să adaugi și membrii familiei, sau prietenii, sau poate fi doar o poză cu produsul.
  • Nu uita să adaugi hashtag #happyposters #europosters și să ne puneți în tag (cu @Europosters). 

Echipa noastră va alege cea mai bună fotografie. Numărul de aprecieri la fotografie nu va afecta rezultatul concursului! Dorim să umplem Instagram cu fericirea ta!

O reamintire prietenoasă: putem vizualiza doar fotografii care sunt disponibile pe profiluri publice.

Acest concurs are loc în perioada 25.12.2016 – 30.01.2017, iar câștigătorul va fi anunțat printr-un comentariu la poza câștigătoare!

Găsește-ți Fericirea! Decorate your life!

Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2018 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite