Concurs de Crăciun: Fii Designerul nostru Interior!

02. 12. 2016

S-ar putea ca unii dintre voi să știe că am început să oferim decorațiuni pentru locuință frumoase. Vei găsi diverse produse care îți va face locuința frumoasă, pentru întregul an. Avem de asemenea o colecție specială de Decorațiuni de Crăciun cu cele mai iubite culori pentru Sărbători! Am creat un concurs unic prin care vei deveni designerul nostru interior(chiar dacă va fi pentru o zi), iar premiul te va încânta cu siguranță!

Luna noiembrie s-a încheiat, așa că a sosit acel moment din an în care îți vei decora locuința, în spiritul Crăciunului. Proprietarii acestei camere, din poza de mai jos, nu au cea mai vagă idee pentru cum să o decoreze, în acest an… Ajută-i să își decoreze camera cu decorațiunile noastre pentru a crea o atmosferă de Crăciun frumoasă!

Regulile noastre pentru Concursul de Crăciun

Studiază sufrageria care este expusă în poza de mai sus și gândește-te cum ai decora-o de Crăciun. Care va fi culoarea principală pe care o vei alege? Ce fel de lumânări, coronițe, ornamente, sau ce orice alt element din decorațiunile noastre vei alege pentru a împodobi această cameră.

Trimite-ne răspunsurile tale pe souteze@posters.cz cu subiectul „Interior Designer” până în data de 15.12.2016.

Trimite-ne decorațiunile alese cu un link direct de pe site-ul nostru. După cum știi, designerii trebuie să arate cumva și să descrie cum arată ideile acestora.

Poți adăuga de asemenea, o fotografie cu ideile tale. Fi sigur că ne urmărești pe Instagram unde poți împărtăși ideile tale de design prin adăugarea hashtag-ului #europosters.

Deci… care este premiul?

Echipa noastră va citi și va evalua ideile tale pentru design și va alege favorita nostră. Poți câștiga un Voucher de 10€ pentru a cumpăra ceea ce dorești de pe magazinul nostru online!

De abia așteptăm să primim ideile voastre și sperăm că vă veți bucura să deveniți Designerul nostru Interior pentru o zi!

Începe să decorezi! Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite