Concurs: Anunțarea câștigătorului nostru pentru Concursul Împarte Fericirea!

07. 02. 2017

Suntem extrem de încântați să anunțăm câștigătorul pentru concursul nostru #HappyPosters!

Instagram a fost și mai încântător datorită vouă, cu împărtășitul fericirii și satisfacției alături de produsele noastre! Prin postarea fotografiilor cu produsele noastre și prin adăugarea hashtag-ului #HappyPosters, ați reușit să participați în concursul nostru unde ați avut posibilitatea să câștigați un voucher în valoare de 12,99€! Deci, care este acea postare câștigătoare a premiului?

Nu a fost ușor să alegem câștigătorul acestui concurs. Echipa noastră s-a uitat peste fiecare postare, și suntem extrem de recunoscători pentru toate fotografiile voastre încântătoare! Din păcate, am putut alege doar un singur câștigător. Deci iată câștigătoarea!

Câștigătoarea este @Daniellkag! Aceasta a postat fotografia de mai sus cu trei dintre produsele noastre. Postarea ei ne-a încălzit sufletele în această vreme rece de iarnă! O cană stilată plină cu ciocolată caldă și bezele este ceea ce cu toții avem nevoie acum!

Felicitări câștigătoarei noastre! Suntem foarte nerăbdători să vă dezvăluim și următorul nostru concurs! Continuați să împărtășiți fericire cu #HappyPosters!

 

Tags: Contest


Decorate your life!

Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2018 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite