We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: MUZICĂ reducere 15 % ×

Cinci tipuri de: Calendare pe care le poți folosi în 2018

19. 10. 2017

Ne-ar plăcea tuturor să fim mai creativi din când în când, de asemenea avem parte de acel sentiment neplăcut, atunci când vedem o secțiune albă, nefolosită pe perete. Poate că este din cauza simplității sale, care nu se potrivește gândirii noastre creative. Trebuie să găsim tot timpul metode de a ne îmbunătăți creativitatea și o modalitate bună și retro ar fi prin amplasarea unui afiș sau și  mai bine, a unui calendar. Noi ne dorim să te gândești la niște elemente care să se potrivească cu lucrurile care îți creează plăcere în viață. Aici, îți vom prezenta, ca exemplu, cinci tipuri de calendare care să se potrivească nevoilor tale.

Tocilarii de seriale TV

Nu există nimic mai plăcut ca un serial bun care ne-a făcut dependenți de episoadele acestuia. Uneori ne gândim noaptea la ce anume se va mai întâmpla cu personajele noastre favorite și la ce aventuri noi vor apărea pe drum. Ar fi frumos, să îți împarți pasiunile cu tine însuți, prin amplasarea de elemente simbolice pe pereții tăi. Din fericire, avem calendare cu seriale populare precum: The Walking Dead, Game of Thrones, Supernatural și Sherlock.

Dependenții de jocuri video

Fie că este vorba de jocuri relativ noi ca Overwatch, fie că îți place nostalgia oferită de către jocurile clasice precum Five nights at Freddy’s sau Minecraft ar trebui să le comemorezi într-un fel. Nu se compară nimic cu satisfacția pe care o ai în momentul în care ai reușit să treci de un nivel greu.

Fanii de muzică

Nu ne putem gândi la o lume fără muzică. Omenirea chiar de la rădăcinile sale a avut ca și camarad, muzica. Aceasta ne-a ajutat să construim societăți, culturi și tradiții în jurul ei. Acum ne putem bucura de atât de multe tipuri de muzică încât ne-ar fi imposibil să nu putem alege unul preferat. Câteva dintre trupele noastre favorite ar fi ACDC, Pink Floyd și Michael Jackson. A sosit momentul să îți alegi favoritele.

Cinefilii

Momentul în care mergi la film, poate fi unul special pentru tine, poate fi timp dedicat special ție și pasiunilor tale. Pentru noi, este o perioadă când avem șansa să ne revedem cu prietenii. Te putem ajuta să îți alegi și câteva filme bune. Star Wars este întotdeauna o sursă bună pentru teorii, Pirates of the Caribbean a primit recent o reîmprospătare la poveste și Lord of the Rings este o plăcere pentru căutătorii de povești fantasy.

Hobby-uri

Am fi goi pe dinăuntru dacă nu ar exista acele hobby-uri care să ne ajute să mergem mai departe în viață. Hobby-urile pot include animale, fotbalmotociclete, numind doar câteva. Ar fi căzul să te apuci să te bucuri de ele.

Sperăm că te-am ajutat să iei o decizie pentru calendarul care să îți umple pereții, după anul nou. Dacă nu, atunci poți să arunci o privire și peste celelalte opțiuni disponibile la secțiunea noastră de calendare și poți să te decizi singur. Ține minte să decorezi întotdeuna pentru a păstra locuița ta proaspătă.

Mai multe calendare pentru 2018

 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2020 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

 

Luni - Vineri
8:00 - 15:00

 

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top