Cinci tipuri de: Calendare pe care le poți folosi în 2018

19. 10. 2017

Ne-ar plăcea tuturor să fim mai creativi din când în când, de asemenea avem parte de acel sentiment neplăcut, atunci când vedem o secțiune albă, nefolosită pe perete. Poate că este din cauza simplității sale, care nu se potrivește gândirii noastre creative. Trebuie să găsim tot timpul metode de a ne îmbunătăți creativitatea și o modalitate bună și retro ar fi prin amplasarea unui afiș sau și  mai bine, a unui calendar. Noi ne dorim să te gândești la niște elemente care să se potrivească cu lucrurile care îți creează plăcere în viață. Aici, îți vom prezenta, ca exemplu, cinci tipuri de calendare care să se potrivească nevoilor tale.

Tocilarii de seriale TV

Nu există nimic mai plăcut ca un serial bun care ne-a făcut dependenți de episoadele acestuia. Uneori ne gândim noaptea la ce anume se va mai întâmpla cu personajele noastre favorite și la ce aventuri noi vor apărea pe drum. Ar fi frumos, să îți împarți pasiunile cu tine însuți, prin amplasarea de elemente simbolice pe pereții tăi. Din fericire, avem calendare cu seriale populare precum: The Walking Dead, Game of Thrones, Supernatural și Sherlock.

Dependenții de jocuri video

Fie că este vorba de jocuri relativ noi ca Overwatch, fie că îți place nostalgia oferită de către jocurile clasice precum Five nights at Freddy’s sau Minecraft ar trebui să le comemorezi într-un fel. Nu se compară nimic cu satisfacția pe care o ai în momentul în care ai reușit să treci de un nivel greu.

Fanii de muzică

Nu ne putem gândi la o lume fără muzică. Omenirea chiar de la rădăcinile sale a avut ca și camarad, muzica. Aceasta ne-a ajutat să construim societăți, culturi și tradiții în jurul ei. Acum ne putem bucura de atât de multe tipuri de muzică încât ne-ar fi imposibil să nu putem alege unul preferat. Câteva dintre trupele noastre favorite ar fi ACDC, Pink Floyd și Michael Jackson. A sosit momentul să îți alegi favoritele.

Cinefilii

Momentul în care mergi la film, poate fi unul special pentru tine, poate fi timp dedicat special ție și pasiunilor tale. Pentru noi, este o perioadă când avem șansa să ne revedem cu prietenii. Te putem ajuta să îți alegi și câteva filme bune. Star Wars este întotdeauna o sursă bună pentru teorii, Pirates of the Caribbean a primit recent o reîmprospătare la poveste și Lord of the Rings este o plăcere pentru căutătorii de povești fantasy.

Hobby-uri

Am fi goi pe dinăuntru dacă nu ar exista acele hobby-uri care să ne ajute să mergem mai departe în viață. Hobby-urile pot include animale, fotbalmotociclete, numind doar câteva. Ar fi căzul să te apuci să te bucuri de ele.

Sperăm că te-am ajutat să iei o decizie pentru calendarul care să îți umple pereții, după anul nou. Dacă nu, atunci poți să arunci o privire și peste celelalte opțiuni disponibile la secțiunea noastră de calendare și poți să te decizi singur. Ține minte să decorezi întotdeuna pentru a păstra locuița ta proaspătă.

Mai multe calendare pentru 2018

 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!