Cinci lucruri despre: Thor, zeul fulgerului

19. 10. 2017

După cum știți… filmul Thor: Ragnarok se apropie din ce în ce mai mult. Noi, cei de la Europosters, avem acel sentiment de dinaintea Crăciunului, de fiecare dată când apare un nou film Marvel și este normal să scriem câteva cuvinte despre el. De această dată vom încerca să îl cunoaștem mai bine pe zeul fulgerului, cu ajutorul unui rapid articol. Vor urmări și povești din seria de benzi desenate, deci ai libertatea de a ne prinde din urmă cu cititul acestora, pentru evita diverse spoilere.

  1. Un măr pe zi îl ține pe doctor departe

Conform mitologiei nordice, „materialul sursă” folosit pentru crearea acestui personaj, Thor și toți ceilalți zei din Asgard primesc puterea de a fi nemuritori cu ajutorul unor mere magice. În benzile desenate, zeul fulgerului a trebuit să facă un număr de călătorii înapoi acasă, pentru a-și putea menține viața prelungită. Așadar, cineva a uitat să ne menționeze, în copilărie, faptul că cu ajutorul fructelor și al legumelor putem deveni nemuritori.

  1. Da! Știință!

Arma memorabilă a lui Thor, pe nume Mjolnir, care este un ciocan magic, creat în inima unei stele aflate în stagiul final al vieții. Scriitorii și-au obținut destul de bine informațiile științifice, deoarece stelele aflate în această etapă au o densitate inimaginabilă. Sunt atât de dense încât o linguriță cu materia lor ar cântări câteva miliarde de tone. Și noi care ne gândeam că am pus ceva greutate pe noi după masa de Crăciun.

  1. Poveștile combinate DC și Marvel sunt destul de populare

Se pare că unul dintre cele mai faimoase personaje DC, Superman, a avut șansa de a încerca jucăriile Marvel. A folosit chiar ciocanul lui Thor pentru o perioadă scurtă de timp, atunci când Odin a ridicat vraja pentru a o putea înfrânge pe, aproape omnipotenta, Krona. În schimb, după ce vraja a fost reactivată nu a mai putut să îl ridice, neavând o inimă de războinic. Ah, de asemenea a folosit și scutul lui Captain America. Să sperăm că a dat și el la schimb niște super puteri. Chiar îmi doresc să îl văd pe Căpitan să tragă cu laser din ochi.

  1. Dacă tot vorbim de arme

Ciocanul nu a fost prima super – armă  pentru această deitate. Thor a folosit un topor de luptă pe nume Jarnbjorn. Și tu care te gândeai că numele ciocanului a fost dificil. L-a folosit pentru o perioadă de timp și putea tăia prin aproape orice… inclusiv prin mâna sa. Poate că de aceea și-a schimbat arma cu ceva mai sigur.

  1. Ciocanul de levitare

Thor nu poate zbura… Știu că este greu de crezut dar defapt el își aruncă ciocanul atât de tare încât se poate lansa împreună cu acesta. Oricum puterea de a zbura este prea folosită.

Sperăm că ți-a plăcut cele cinci lucruri interesante despre Thor și ciocanul său. Suntem nerăbdători pentru noul film și vom pregăti și recenzia pentru acesta. Până atunci poate că vei reuși să îl convingi pe Thor să fie șoferul tău de Uber, cu ciocanul său. Credem că ar fi o experiență unică.

Aruncă o privire peste alte produse cu Thor!

Sursă

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!