We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: CALENDARE 2020 reducere 20 % Cumpără acum ×

Cinci lucruri despre: Thor, zeul fulgerului

19. 10. 2017

După cum știți… filmul Thor: Ragnarok se apropie din ce în ce mai mult. Noi, cei de la Europosters, avem acel sentiment de dinaintea Crăciunului, de fiecare dată când apare un nou film Marvel și este normal să scriem câteva cuvinte despre el. De această dată vom încerca să îl cunoaștem mai bine pe zeul fulgerului, cu ajutorul unui rapid articol. Vor urmări și povești din seria de benzi desenate, deci ai libertatea de a ne prinde din urmă cu cititul acestora, pentru evita diverse spoilere.

  1. Un măr pe zi îl ține pe doctor departe

Conform mitologiei nordice, „materialul sursă” folosit pentru crearea acestui personaj, Thor și toți ceilalți zei din Asgard primesc puterea de a fi nemuritori cu ajutorul unor mere magice. În benzile desenate, zeul fulgerului a trebuit să facă un număr de călătorii înapoi acasă, pentru a-și putea menține viața prelungită. Așadar, cineva a uitat să ne menționeze, în copilărie, faptul că cu ajutorul fructelor și al legumelor putem deveni nemuritori.

  1. Da! Știință!

Arma memorabilă a lui Thor, pe nume Mjolnir, care este un ciocan magic, creat în inima unei stele aflate în stagiul final al vieții. Scriitorii și-au obținut destul de bine informațiile științifice, deoarece stelele aflate în această etapă au o densitate inimaginabilă. Sunt atât de dense încât o linguriță cu materia lor ar cântări câteva miliarde de tone. Și noi care ne gândeam că am pus ceva greutate pe noi după masa de Crăciun.

  1. Poveștile combinate DC și Marvel sunt destul de populare

Se pare că unul dintre cele mai faimoase personaje DC, Superman, a avut șansa de a încerca jucăriile Marvel. A folosit chiar ciocanul lui Thor pentru o perioadă scurtă de timp, atunci când Odin a ridicat vraja pentru a o putea înfrânge pe, aproape omnipotenta, Krona. În schimb, după ce vraja a fost reactivată nu a mai putut să îl ridice, neavând o inimă de războinic. Ah, de asemenea a folosit și scutul lui Captain America. Să sperăm că a dat și el la schimb niște super puteri. Chiar îmi doresc să îl văd pe Căpitan să tragă cu laser din ochi.

  1. Dacă tot vorbim de arme

Ciocanul nu a fost prima super – armă  pentru această deitate. Thor a folosit un topor de luptă pe nume Jarnbjorn. Și tu care te gândeai că numele ciocanului a fost dificil. L-a folosit pentru o perioadă de timp și putea tăia prin aproape orice… inclusiv prin mâna sa. Poate că de aceea și-a schimbat arma cu ceva mai sigur.

  1. Ciocanul de levitare

Thor nu poate zbura… Știu că este greu de crezut dar defapt el își aruncă ciocanul atât de tare încât se poate lansa împreună cu acesta. Oricum puterea de a zbura este prea folosită.

Sperăm că ți-a plăcut cele cinci lucruri interesante despre Thor și ciocanul său. Suntem nerăbdători pentru noul film și vom pregăti și recenzia pentru acesta. Până atunci poate că vei reuși să îl convingi pe Thor să fie șoferul tău de Uber, cu ciocanul său. Credem că ar fi o experiență unică.

Aruncă o privire peste alte produse cu Thor!

Sursă

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2019 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni - Vineri
8:00 - 15:00

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top