We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: CĂNI reducere 10% Cumpără acum ×

Cinci lucruri despre: Serialul Rick & Morty!

21. 04. 2017

Aceast serial animat, mult iubit, de la Adult Swim și Cartoon Network ne-a asigurat multe momente hazlii, încă de la apariția acestuia în Decembrie 2013. Cel de-al treilea sezon își va face apariția în această vară și ne-am pierdut, de mult timp, răbdarea! Am adunat cinci lucruri interesante pentru a te putea face și mai nerăbdător să urmărești episoadele noi, cu omul de știință nebun, dar iubit, Rick Sanchez, nepotul său Morty Smith și întreaga gașcă.

1. Scenariul serialului este improvizat. Actorii care se ocupă de vocile personajelor, primesc un scenariu scurt, care descrie intriga, iar pe baza acestuia își improvizează rolul, care adaugă realism în serial.Justin1.

2. Roiland, nu este doar vocea pentru Rick și Morty (și la câteva alte personaje), el se ocupă și de regizarea, scrierea, animația și producerea serialului!

3. Uneori, Justin Roiland, ca o glumă, trimitea niște schițe aleatorii cu design-ul personajelor, către echipele de animație, dar uneori aceste personaje aveau să fie create și introduse în serial.

4. Bryan Cranston a participat la o audiție pentru rolul lui Jerry, în producția de început.

5. Râgâitul lui Rick este 100% real și nu este adăugat prin introducerea de efecte sonore, în procesul de post producție (haha).

Cumpără toate produsele noastre cu Rick & Morty!

Sursa 1 / Sursa 2Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2019 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top