Cinci lucruri despre: Serialul Rick & Morty!

21. 04. 2017

Aceast serial animat, mult iubit, de la Adult Swim și Cartoon Network ne-a asigurat multe momente hazlii, încă de la apariția acestuia în Decembrie 2013. Cel de-al treilea sezon își va face apariția în această vară și ne-am pierdut, de mult timp, răbdarea! Am adunat cinci lucruri interesante pentru a te putea face și mai nerăbdător să urmărești episoadele noi, cu omul de știință nebun, dar iubit, Rick Sanchez, nepotul său Morty Smith și întreaga gașcă.

1. Scenariul serialului este improvizat. Actorii care se ocupă de vocile personajelor, primesc un scenariu scurt, care descrie intriga, iar pe baza acestuia își improvizează rolul, care adaugă realism în serial.Justin1.

2. Roiland, nu este doar vocea pentru Rick și Morty (și la câteva alte personaje), el se ocupă și de regizarea, scrierea, animația și producerea serialului!

3. Uneori, Justin Roiland, ca o glumă, trimitea niște schițe aleatorii cu design-ul personajelor, către echipele de animație, dar uneori aceste personaje aveau să fie create și introduse în serial.

4. Bryan Cranston a participat la o audiție pentru rolul lui Jerry, în producția de început.

5. Râgâitul lui Rick este 100% real și nu este adăugat prin introducerea de efecte sonore, în procesul de post producție (haha).

Cumpără toate produsele noastre cu Rick & Morty!

Sursa 1 / Sursa 2Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite