Cinci lucruri despre: Marilyn Monroe

01. 08. 2017

Populara vedetă Hollywood, Marilyn Monroe, a fost un mare mister, nu doar pentru echipa sa, dar și pentru prietenii săi apropiați. Nu este o surpriză atât de mare, având în vedere toată faima acesteia. Ea a avut un mare succes, pe care aproape nimeni altcineva nu l-a egala, iar acesta a fost motivul pentru care a plecat atât de repede. A fost frumoasă, talentată, de succes, iar viața acesteia a fost plină de evenimente, scandaluri, oameni faimoși, iubire și dezamăgiri. Am pregătit 5 lucruri interesante despre Marilyn, care ți se vor părea incredibile.

  1. Nu a fost niciodată nominalizată pentru un Oscar

Chiar dacă a fost de succes, nu a primit niciodată aceast premiu academic. Nu reprezintă mare lucru, având în vedere faptul că a primit trei Golden Globes din patru nominalizări.

  1. A avut probleme cu memorarea replicilor

Toată lumea are câte o slăbiciune, iar slăbiciunea acesteia a fost că a avut adesea probleme în memorarea replicilor. Mulți profesioniști consideră că a fost rezultat al stresului, din fața camerei.

  1. A avut un salariu destul de mic

Dacă vom compara salariul lui Marilyn cu cel al colegelor sale actrițe, vom afla că acesta a fost relativ scăzut. De exemplu, în filmul Gentlemen prefer blonds a lucrat cu Jane Russel, care a avut de zece ori mai mare salariul ca cel al lui Marilyn.

  1. Uneori vorbea despre ea la persoana a treia

Actorul Eli Wallach când vorbea despre Marilyn, spunea că aceasta se simțea ca o Marilyn pentru ceva timp, în timpul întrevederii lor. De asemenea fotograful Sam Shaw a fost martor când a spus că “nu se poate face așa în nici un Merilyn“.

  1. Joe DiMaggio, soțul lui Marilyn trimitea flori pentru mormântul ei de trei ori pe săptămână, pentru 20 de ani

Soțul ei a promis că dacă Marilyn va muri, îi va trimite o duzină de trandafiri de trei ori pe săptămână. S-a ținut de cuvânt timp de 20 de ani. Aceasta a fost dragoste și după ce moartea i-a despărțit.

Vezi mai multe produse cu Marilyn Monroe 

Sursa 1 / Sursa 2

 

 

 

 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite