We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: RETRO & VINTAGE reducere 20 % Cumpără acum ×

Cinci lucruri despre: Marilyn Monroe

01. 08. 2017

Populara vedetă Hollywood, Marilyn Monroe, a fost un mare mister, nu doar pentru echipa sa, dar și pentru prietenii săi apropiați. Nu este o surpriză atât de mare, având în vedere toată faima acesteia. Ea a avut un mare succes, pe care aproape nimeni altcineva nu l-a egala, iar acesta a fost motivul pentru care a plecat atât de repede. A fost frumoasă, talentată, de succes, iar viața acesteia a fost plină de evenimente, scandaluri, oameni faimoși, iubire și dezamăgiri. Am pregătit 5 lucruri interesante despre Marilyn, care ți se vor părea incredibile.

  1. Nu a fost niciodată nominalizată pentru un Oscar

Chiar dacă a fost de succes, nu a primit niciodată aceast premiu academic. Nu reprezintă mare lucru, având în vedere faptul că a primit trei Golden Globes din patru nominalizări.

  1. A avut probleme cu memorarea replicilor

Toată lumea are câte o slăbiciune, iar slăbiciunea acesteia a fost că a avut adesea probleme în memorarea replicilor. Mulți profesioniști consideră că a fost rezultat al stresului, din fața camerei.

  1. A avut un salariu destul de mic

Dacă vom compara salariul lui Marilyn cu cel al colegelor sale actrițe, vom afla că acesta a fost relativ scăzut. De exemplu, în filmul Gentlemen prefer blonds a lucrat cu Jane Russel, care a avut de zece ori mai mare salariul ca cel al lui Marilyn.

  1. Uneori vorbea despre ea la persoana a treia

Actorul Eli Wallach când vorbea despre Marilyn, spunea că aceasta se simțea ca o Marilyn pentru ceva timp, în timpul întrevederii lor. De asemenea fotograful Sam Shaw a fost martor când a spus că “nu se poate face așa în nici un Merilyn“.

  1. Joe DiMaggio, soțul lui Marilyn trimitea flori pentru mormântul ei de trei ori pe săptămână, pentru 20 de ani

Soțul ei a promis că dacă Marilyn va muri, îi va trimite o duzină de trandafiri de trei ori pe săptămână. S-a ținut de cuvânt timp de 20 de ani. Aceasta a fost dragoste și după ce moartea i-a despărțit.

Vezi mai multe produse cu Marilyn Monroe 

Sursa 1 / Sursa 2

 

 

 

 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2019 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top