We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: reducere 20 % ×

Cinci Lucruri despre: Game of Thrones

09. 01. 2018

„Sex, intrigă și o tonă de crime sângeroase”

Trei cuvinte care definesc unul dintre cele mai populare și geniale seriale TV, creat de HBO. Cu toții știm despre ce este vorba. Dap, despre faimosul Game of Thrones!

Este greu să scrii doar 5 lucruri interesante despre GoT din moment ce serialul a ajuns deja la sezonul 8! Dar haide să vedem 5 lucruri interesante despre GoT din punctul meu de vedere:

  1. Got este cel mai scump serial TV. Costă de trei ori mai mult să se facă un episod de GoT, decât unul de The Big Bang Theory.  Asta nu înseamnă că cei are urmăresc GoT se vor uita și la TBBT, dar ambele sunt unele dintre cele mai populare seriale din zilele de azi. Totuși a costat cu 1 milion de dolari mai puțin decât producția unuia dintre episoadele finale din Friends – unul dintre cele mai populare, dacă nu cel mai popular serial din istorie.

  1. Rolul jucat de Emilia Clarke Daenerys a devenit atât de faimos încât am avut 146 de fetițe cu numele de Khaleesi, în anul 2013. Mulți fani GoT și chiar și cei care nu sunt fani (dacă aceștia există) și-au denumit copiii după marile roluri jucate în serial și adorăm acest lucru! Mulțumim GoT pentru minunatele nume pe care ni le-ați oferit, lumea a devenit una mai drăguță.

  1. Două limbi, Dothraki și Valyrian, au fost create special pentru serial și folosind doar câteva cuvinte. Wow! Este impresionant! Admir acești oameni și sunetul limbilor este atât de unic, nu este ca și cum ar putea fi asemănat cu altceva.
  2. De asemenea, este cel mai piratat serial din istoria televiziunii. BitTorrent ne oferă câteva statistici și finalul de sezon GoT din 2013 a fost descărcat de peste 5,9 milioane de ori de pe acest site. Da, cu toții ne dorim să vedem noul sezon pe cât mai repede posibil dar să aștepți după lansarea oficială și să primești toate acele „Winter is coming”, peste tot la TV face doar parte dintr-un proces de a-ți oferi o stare de spirit plăcută, o stare de GoT! Deci fii răbdător și nu descărca!

  1. Lupii mari din serial sunt reali, doar că sunt dispăruți de câteva mii de ani. Slavă cerului! Se spune că această rasă antică era cu 25% mai mare ca lupul cenușiu de azi. OMG! Pentru a recreea bestiile, serialul folosește câini inuiți nordici, care sunt măriți pe cale digitală, de specialiștii în efecte speciale. Nu mi-aș dori să dau de aceștia și sper că nu o voi face vreodată!

Iată un secret: A game of thrones poate fi împărțit în trei povești din trei perspective diferite ale regatului. Acum, știu că nu ai nevoie de mine pentru ați spune totul despre GoT dar am fost acolo unde este poziționat King’s Landing, și am parcurs de 1000 de ori acele locuri în copilăria mea din Dubrovnik, unde majoritatea GoT este filmat. Este atât de minunat să vezi cum remarcabilul oraș protejat UNESCO, a devenit parte din cel mai mare serial din istorie, Game of Thrones!

Only those who know to play The Game of Thrones survives. There is no middle ground.

You win, or you die.

Autor: Iris

Cumpără produse Game of Thrones 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2020 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

 

Luni - Vineri
8:00 - 15:00

 

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top