Cinci Lucruri despre: Game of Thrones

09. 01. 2018

„Sex, intrigă și o tonă de crime sângeroase”

Trei cuvinte care definesc unul dintre cele mai populare și geniale seriale TV, creat de HBO. Cu toții știm despre ce este vorba. Dap, despre faimosul Game of Thrones!

Este greu să scrii doar 5 lucruri interesante despre GoT din moment ce serialul a ajuns deja la sezonul 8! Dar haide să vedem 5 lucruri interesante despre GoT din punctul meu de vedere:

  1. Got este cel mai scump serial TV. Costă de trei ori mai mult să se facă un episod de GoT, decât unul de The Big Bang Theory.  Asta nu înseamnă că cei are urmăresc GoT se vor uita și la TBBT, dar ambele sunt unele dintre cele mai populare seriale din zilele de azi. Totuși a costat cu 1 milion de dolari mai puțin decât producția unuia dintre episoadele finale din Friends – unul dintre cele mai populare, dacă nu cel mai popular serial din istorie.

  1. Rolul jucat de Emilia Clarke Daenerys a devenit atât de faimos încât am avut 146 de fetițe cu numele de Khaleesi, în anul 2013. Mulți fani GoT și chiar și cei care nu sunt fani (dacă aceștia există) și-au denumit copiii după marile roluri jucate în serial și adorăm acest lucru! Mulțumim GoT pentru minunatele nume pe care ni le-ați oferit, lumea a devenit una mai drăguță.

  1. Două limbi, Dothraki și Valyrian, au fost create special pentru serial și folosind doar câteva cuvinte. Wow! Este impresionant! Admir acești oameni și sunetul limbilor este atât de unic, nu este ca și cum ar putea fi asemănat cu altceva.
  2. De asemenea, este cel mai piratat serial din istoria televiziunii. BitTorrent ne oferă câteva statistici și finalul de sezon GoT din 2013 a fost descărcat de peste 5,9 milioane de ori de pe acest site. Da, cu toții ne dorim să vedem noul sezon pe cât mai repede posibil dar să aștepți după lansarea oficială și să primești toate acele „Winter is coming”, peste tot la TV face doar parte dintr-un proces de a-ți oferi o stare de spirit plăcută, o stare de GoT! Deci fii răbdător și nu descărca!

  1. Lupii mari din serial sunt reali, doar că sunt dispăruți de câteva mii de ani. Slavă cerului! Se spune că această rasă antică era cu 25% mai mare ca lupul cenușiu de azi. OMG! Pentru a recreea bestiile, serialul folosește câini inuiți nordici, care sunt măriți pe cale digitală, de specialiștii în efecte speciale. Nu mi-aș dori să dau de aceștia și sper că nu o voi face vreodată!

Iată un secret: A game of thrones poate fi împărțit în trei povești din trei perspective diferite ale regatului. Acum, știu că nu ai nevoie de mine pentru ați spune totul despre GoT dar am fost acolo unde este poziționat King’s Landing, și am parcurs de 1000 de ori acele locuri în copilăria mea din Dubrovnik, unde majoritatea GoT este filmat. Este atât de minunat să vezi cum remarcabilul oraș protejat UNESCO, a devenit parte din cel mai mare serial din istorie, Game of Thrones!

Only those who know to play The Game of Thrones survives. There is no middle ground.

You win, or you die.

Autor: Iris

Cumpără produse Game of Thrones 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite