We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: ANIME, MANGA reducere - 15 % Cumpără acum ×

Cinci lucruri despre: Filmele Start Wars originale

24. 02. 2017

Te consideri un fan înrăit Star Wars, cum suntem și noi? Am adunat cinci lucruri interesante despre aceste filme de mare succes, care au devenit un fenomen internațional! Care dintre acestea le știați deja? Data viitoare, îți poți impresiona prietenii când veți viziona împreună Star Wars! O să te rugăm totuși să nu vorbești prea mult în timpul filmului.

  1. Personajul Han Solo trebuia original să arate ca un monstru al mlaștinii.

Fondatorul Star Wars, George a dorit în primul rând ca personajul căpitan al navei Millennium Falcon să apară ca o creatură a mlaștinii. În final, l-a ales pe actorul Harrison Ford să îl joace pe Han Solo, care și-a făcut apariția pentru prima oară în Star Wars: Episode IV.

  1. „Vocea” lui R2-D2 a fost creată folosind bolboroselile unui bebeluș

A fost desigur modificat sunetul folosind și sunete electrice. Poate că din acest motiv considerăm că bip-urile lui R2-D2 să fie drăgălașe și încântătoare. Ben Brutt a lucrat la diverse sunete pentru primul film Star Wars, și nu o să-ți vină să crezi sursele pentru dialogurile unora dintre creaturi!

  1. Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) și-a adăugat propriile sale efecte sonore pentru săbiile laser în scenele sale de luptă.

Desigur că și noi le recreăm atunci când ne jucăm cu o sabie laser imaginară. Este greu să nu adaugi un bâzâit înainte de o lovitură! Nu putem spune cât de mult s-au amuzat cei care s-au ocupat de editările de post-producție.

  1. Design-ul navei Millennium Falcon este inspirat de un… hamburger?

Poți fi sigur că George Lucas va găsi o inspirație din locuri cu adevărat ciudate. Legendara navă Millennium Falcon, condusă de Han Solo și Chewbacca, își are originea de la un hamburger care avea o scobitoare cu o măslină în vârf.

  1. Contele Dooku este numit după cuvântul japonez „Doku”, cu înțelesul de otravă. În Brazilia, numele său a fost schimbat în „Dookan” pentru un înțeles amuzant.

În Portugheză “do cu” se citește precum Dooku, care înseamnă “din fund, sau chiar “fac anal.” Mă bucur că i-au schimbat numele! Îți poți imagina ce s-ar fi întâmplat dacă nu?!

Cumpără produsele noastre Star Wars!Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2019 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top