Cinci lucruri despre: Filmele Start Wars originale

24. 02. 2017

Te consideri un fan înrăit Star Wars, cum suntem și noi? Am adunat cinci lucruri interesante despre aceste filme de mare succes, care au devenit un fenomen internațional! Care dintre acestea le știați deja? Data viitoare, îți poți impresiona prietenii când veți viziona împreună Star Wars! O să te rugăm totuși să nu vorbești prea mult în timpul filmului.

  1. Personajul Han Solo trebuia original să arate ca un monstru al mlaștinii.

Fondatorul Star Wars, George a dorit în primul rând ca personajul căpitan al navei Millennium Falcon să apară ca o creatură a mlaștinii. În final, l-a ales pe actorul Harrison Ford să îl joace pe Han Solo, care și-a făcut apariția pentru prima oară în Star Wars: Episode IV.

  1. „Vocea” lui R2-D2 a fost creată folosind bolboroselile unui bebeluș

A fost desigur modificat sunetul folosind și sunete electrice. Poate că din acest motiv considerăm că bip-urile lui R2-D2 să fie drăgălașe și încântătoare. Ben Brutt a lucrat la diverse sunete pentru primul film Star Wars, și nu o să-ți vină să crezi sursele pentru dialogurile unora dintre creaturi!

  1. Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) și-a adăugat propriile sale efecte sonore pentru săbiile laser în scenele sale de luptă.

Desigur că și noi le recreăm atunci când ne jucăm cu o sabie laser imaginară. Este greu să nu adaugi un bâzâit înainte de o lovitură! Nu putem spune cât de mult s-au amuzat cei care s-au ocupat de editările de post-producție.

  1. Design-ul navei Millennium Falcon este inspirat de un… hamburger?

Poți fi sigur că George Lucas va găsi o inspirație din locuri cu adevărat ciudate. Legendara navă Millennium Falcon, condusă de Han Solo și Chewbacca, își are originea de la un hamburger care avea o scobitoare cu o măslină în vârf.

  1. Contele Dooku este numit după cuvântul japonez „Doku”, cu înțelesul de otravă. În Brazilia, numele său a fost schimbat în „Dookan” pentru un înțeles amuzant.

În Portugheză “do cu” se citește precum Dooku, care înseamnă “din fund, sau chiar “fac anal.” Mă bucur că i-au schimbat numele! Îți poți imagina ce s-ar fi întâmplat dacă nu?!

Cumpără produsele noastre Star Wars!Decorate your life!

Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2018 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite