We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: CĂNI reducere 10% Cumpără acum ×

Cinci lucruri: Despre Banksy și Graffiti-ul său artistic

03. 05. 2017

Banksy este unul dintre cei mai populari artiști stradali, care adesea crează mesaje politice cu ustensilele sale și cu vopseaua spray. Pe parcursul faimei sale, identitatea sa a rămas un mister, deși există câteva pretinderi, ca și cum ar fi fost descoperită. Nu suntem siguri cine este, cu adevărat, dar am reușit să adunăm cinci fapte interesante despre acest artist Graffiti, pe care poate nu le cunoșteai!

  1. Se pretinde că numele său este Robin Gunningham, de asemenea, prezentat ca și Robin Hood, având în vedere și donațiile lui către diverse acte caritabile. Există multe zvonuri despre acesta, pe diverse canale media, dar tot nu suntem siguri.
  2. În 2015, Banksy a creat o variantă întunecată și înfiorătoare a Disneyland-ului, cu titlul “ Dismaland”, în Marea Britanie. Atracția temporară, apocaliptică prezenta lucrători nepoliticoși, atracții înspăimântătoare și artă controversată.

  1. El nu își vinde lucrările prin intermediul galeriilor comerciale… și este greu să ne dăm seama, care este o piesă artistică veritabilă Banksy, dar face cumva bani, însă nu știm cum.
  2. În 2010, TIME Magazine l-a numit ca unul dintre cei 100 cei mai influențători oameni ai lumii. Arta sa Graffiti, cu tematică politică, a fost pprimită destul de bine în întreaga lume.
  3. Filmul Exit Through the Gift Shop (2010) a ajutat de asemenea, în răspândirea faimei sale. Artistul oferă interviuri anonime, pe parcursul filmului, care pune accent și mai mare peste personajul său misterios. Depinde de vizualizator să decidă ce anume din acest „documentar” este fals și ce anume este real.

Cumpără toate piesele noastre artistice cu Banksy și Graffiti Stradal!

Sursa 1/ Sursa 2/ Sursa 3

 Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2019 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top