Cinci lucruri: Despre Banksy și Graffiti-ul său artistic

03. 05. 2017

Banksy este unul dintre cei mai populari artiști stradali, care adesea crează mesaje politice cu ustensilele sale și cu vopseaua spray. Pe parcursul faimei sale, identitatea sa a rămas un mister, deși există câteva pretinderi, ca și cum ar fi fost descoperită. Nu suntem siguri cine este, cu adevărat, dar am reușit să adunăm cinci fapte interesante despre acest artist Graffiti, pe care poate nu le cunoșteai!

  1. Se pretinde că numele său este Robin Gunningham, de asemenea, prezentat ca și Robin Hood, având în vedere și donațiile lui către diverse acte caritabile. Există multe zvonuri despre acesta, pe diverse canale media, dar tot nu suntem siguri.
  2. În 2015, Banksy a creat o variantă întunecată și înfiorătoare a Disneyland-ului, cu titlul “ Dismaland”, în Marea Britanie. Atracția temporară, apocaliptică prezenta lucrători nepoliticoși, atracții înspăimântătoare și artă controversată.

  1. El nu își vinde lucrările prin intermediul galeriilor comerciale… și este greu să ne dăm seama, care este o piesă artistică veritabilă Banksy, dar face cumva bani, însă nu știm cum.
  2. În 2010, TIME Magazine l-a numit ca unul dintre cei 100 cei mai influențători oameni ai lumii. Arta sa Graffiti, cu tematică politică, a fost pprimită destul de bine în întreaga lume.
  3. Filmul Exit Through the Gift Shop (2010) a ajutat de asemenea, în răspândirea faimei sale. Artistul oferă interviuri anonime, pe parcursul filmului, care pune accent și mai mare peste personajul său misterios. Depinde de vizualizator să decidă ce anume din acest „documentar” este fals și ce anume este real.

Cumpără toate piesele noastre artistice cu Banksy și Graffiti Stradal!

Sursa 1/ Sursa 2/ Sursa 3

 Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!