We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: FOTOTAPETE reducere 20 % ×

Cinci Lucruri: Căpitanul Marvel

15. 08. 2018

În 2019, studioul Marvel va prezenta filmul Căpitanul Marvel pentru prima dată pe marile ecrane. 7 super eroi se aliază cu Căpitanul Marvel; primul este Mar-Vell, un ofițer militar extraterestru din Kree a cărui misiune era să observe cum oamenii de pe pământ dezvoltă tehnologia necesară pentru a explora spațiul cosmic. Ultimul care îl interpretează pe Căpitanul Marvel este de fapt doamna Marvel – Carol Danvers, care va fi și super eroul în următorul film.

Diverse Identități

Înainte să devină Căpitanul Marvel în omagiul mentorului ei Căpitanul Mar-Vell, Carol Danvers era cunoscută drept Ms. Marvel, Binary și Warbird. Super puterile le-a dobândit în urma unui accident în care a explodat un magnetron și AND-ul ei s-a întrepătruns cu cel al Căpitanului Mar-Vell. În esență, a devenit un Kree-hibrid-uman cu abilități de zbor, manipulare a energiei, super putere și rezistență la răni. Experimentele genetice efectuate pe ea de către rasa extraterestră Brood i-au modificat aspectul și astfel a dobândit numele de Binary.

Multe joburi anterioare

Carol Danvers a început să lucreze pentru U.S. Air și a fost antrenată să devină spion. Mai târziu, cariera ei a luat un salt uriaș și a devenit directorul de securitate la NASA unde l-a întâlnit pe Dr. Walter Lawson, și anume Căpitanul Mar-Vell. După terminarea activității sale la NASA, a scris o recenzie nervoasă despre perioada în care a lucrat pentru organizație. Publicația ei i-a adus jobul la Peter Parker’s Daily Bugle, în calitate de director al filialei pentru femei.

Lupta cu Alcoolismul

După ce Carol și-a pierdut mare parte din puterile ei supraomenești, a început lupta cu alcoolul. Alcoolismul  i-a afectat colaborarea cu The Avengers și a dus la suspendarea ei din cauza faptului că s-a prezentat la datorie în stare de ebrietate.

Simbolul Feminismului

Carol Danvers a fost creată pentru a promova valorile feminist în calitate de femeie puternică, ambițioasă și muncitoare. Totuși, primul ei costum nu a reflectat acele valori și a declanșat controverse din cauza acoperirii sumare și a ineficienței în luptă. În consecință, costumul sumar ei a fost înlocuit de un costum întreg mulat.

Căpitanul Marvel al lui DC

DC a creat un super erou  cu numele Căpitanului Marvel înainte de Marvel. Cu toate acestea, Marvel a căutat acțiuni legale pentru a-l determina pe DC să schimbe numele eroului în Shazam (care va apărea și el pe marele ecran anul viitor).

Mai multe produse Marvel

 Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2020 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

 

Luni - Vineri
8:00 - 15:00

 

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top