We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Cele mai importante știri de la BlizzCon 2019

10. 11. 2019

Fie că ești sau nu fan Blizzard Entertainment, sigur ai auzit de World of Warcraft (sau Diablo) cel puțin o dată în viață. Și pentru acei care consideră jocurile făcute de această companie a fi viața lor, în fiecare an în luna noiembrie, acești fani au un motiv să fie entuziasmați deoarece este perioada în care are loc BlizzCon – un eveniment unde Blizzard anunță planurile sale pentru viitor. În acest an am primit informații despre două jocuri noi ce urmează a fi lansate și două extensii. Hai să vedem dacă a meritat să așteptăm ediția din acest an Blizzcon și ce ne va aduce viitorul apropiat (sau în unele cazuri cel îndepărtat).

OVERWATCH

Poate fi surprinzător că nu vom începe cu ceea ce viitorul WoW ne va aduce, în schimb ne vom uita la viitorul lui Overwatch. Jocul a primit cea mai multă atenție de la public în ultimii ani, mulțumită popularității e-sporturilor. Care este viitorul acestui brand? Overwatch 2! Este adevărat, va fi o continuare. Deși aparent nu una tipică…Mai mult sau mai puțin va fi un joc nou cu focus pe PvE (player vs environment) și pe PvP (player vs player), pentru prima dată în istoria jocurilor, împărtășite cu jocul anterior. În Overwatch 2 vom avea de-a face cu o poveste complet nouă și vom avea ocazia să jucăm misiuni cu eroi individuali – dacă ești fan al personajelor negative, precum Reaper, Widowmaker sau Sombra, nu prea ai noroc deoarece povestea se poate juca doar din perspectiva personajelor pozitive, conduse de Tracer. Grafica îmbunătățită va fi doar în jocul nou, dar eroii și personajele noi vor fi adăugate și în primul joc. Fanii care s-au îndrăgostit de personaje au la ce să se aștepte, dar este greu de spus cum va fi din punct de vedere PvP.

WORLD OF WARCRAFT

Se pare că tot pericolul din Azeroth (lumea din World of Warcraft) a fost învins în sfârșit și personajele noastre vor avea o retragere bine meritată. Totuși, nu este adevărat…După evenimentele care s-au petrecut în extensia Battle For Azeroth și Sylvanas care și-a părăsit rolul de căpetenie al grupării Horde, a făcut ceva de la care nu ne-am fi gândit când l-a provocat la duel pe Lich King (în prezent Bolvar Fordragon). Poți vedea deznodământul în trailer, totuși îți vom da un indiciu – Lich King, într-un mod puțin ridicol, a pierdut. 😊 Acesta a fost momentul care a stabilit o nouă extensie numită Shadowlands in motion. În această extensie vom vizita lumea celor morți și în afară de zonele noi, ne putem aștepta la noi schimbări în mecanica jocului. Probabil cel mai important system care va suferi o schimbare va fi nivelul personajelor. Nivelul maxim se va schimba de la 120 la 60 și developerii au promis că acest proces va fi mai rapid și mai distractiv. World of Warcraft sărbătorește 15 ani în acest an și după ce am văzut harta sferelor universului (pe care le vom vizita în viitor), în care Shadowlands este doar o mică piesă din puzzle, este posibil ca eroii noștri să nu se retragă încă.😊

DIABLO

Când fanii Diablo abia așteptau anunțul unei continuări anul trecut, au rămas dezamăgiți deoarece singura veste pe care au primit-o a fost o informație despre un nou joc pentru telefonul mobil numit DiabloImmortal. În acest an, totul este altfel și ne putem aștepta la Diablo IV în viitor. Este un mister când se va întâmpla asta până și pentru developer, dar tot este mai bine decât nimic…În orice caz, trailer-ul este foarte înspăimântător și brutal. Ne putem aștepta la o întoarcere la origini în această serie și la o poveste non-lineară pe care fiecare o poate juca în ritmul propriu. Din categoria eroilor, avem confirmați până acum un barbar, o vrăjitoare și un druid. Animațiile acestor eroi arată foarte bine la prima vedere și aspectele grafice par a fi de asemenea foarte bune. Singurul lucru care poate fi spus despre joc până acum este ceva ce au declarat și developerii într-un interviu – aparent, jocul a fost inspirat din mai multe jocuri horror (chiar și picturi), dar asta e tot până acum.

HEARTHSTONE

În final avem Hearthstone care, din păcate, are o perioadă dificilă de fiecare data la Blizzcon. Nu doar că jocul este destinat unei comunități mici de jucători (atunci când se anunță noile cărți individual, până și la înmormântări este o atmosferă mai bună…) dar jocul are și o umbră de controversă asupra lui despre care mai bine să nu discutăm în detaliu. În orice caz, noua extensie se va numi Descent of Dragons și vor apărea multe cărți noi cu dragoni. O surpriză plăcută este faptul că jocul va primi un mode nou numit Battlegrounds, inspirat din genul „autobattle“.

Spre categoria Postere – Jocuri VideoEuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top