We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Ce știm până acum despre The Witcher – sezonul 2

21. 09. 2021

Ultimul episod din sezonul 1 din The Witcher a apărut pe 20 septembrie 2019 și de atunci așteptăm cu nerăbdare sezonul 2. Așteptarea a fost mai plăcută cu filmul animat The Witcher: Nightmare of the Wolf, dar acum urmează sezonul 2. Deci, ce știm despre acesta?

Putem urmări următorul sezon pe Netflix, la fel ca primul, va apărea pe 17 decembrie. Primul episod din opt se numește „Un bob de adevăr“. Nu se știu prea multe despre subiectul fiecărui episod, dar pentru fanii cărții subiectul ar trebui să corespundă celei de-a treia cărți a seriei Witcher și primei cărți din seria de romane numită Sângele Elfilor de la Andrzej Sapkowski. Potrivit trailer-ului, ne așteptăm să vedem antrenamentul vrăjitoarei Ciri la Kaer Morhen, unde se antrenează vrăjitorii de la Școala Lupului. Kaer Morhen îi va mulțumi cu siguranță pe fanii jocurilor deoarece în serie va corespunde modelului din joc. Ar trebui cu siguranță să menționăm sala din mijloc, unde lângă groapa de foc, se află un copac cu medalioanele vrăjitorilor căzuți, ca amintire a celor care s-au dus. La Kaer Morhen, există, de asemenea, un laborator unde sunt create vrăjitoarele, atunci când trec prin Încercarea ierburilor.

Știai că The Witcher este filmat în toată Europa? Primul sezon a fost filmat mai ales în Ungaria, în studiouri de lângă Budapesta. Filmările s-au făcut și în Spania, Polonia, Slovacia și Cehia. Filmările sezonului 2 au fost însoțite de complicații din cauza pandemiei. Din fericire, până la urmă a început producția și filmările au putut începe.

Abia așteptăm să-l vedem pe Henry Cavill în rolul principal ca Geralt din Rivia. În afară de el, vom vedea și alte personaje preferate din primul sezon, Anya Chalotra în rolul lui Yennefer din Vengerberg, Freya Allan în rolul Ciri și Joey Batey în rolul bardului Jaskier. Cu toate acestea, vor exista și personaje noi, de exemplu vrăjitorii Vesemir, Lambert, Eskel și Coën. Vom cunoaște aceste personaje la Kaer Morhen. Comparativ cu sezonul trecut, ar trebui să întâlnim toate aceste personaje într-o singură cronologie. Acest lucru ar trebui să rezolve problema pe care mulți au avut-o în primul sezon, în care întrepătrunderea liniilor temporale ale lui Geralt, Yennefer și Ciri a fost confuză.

Deși acest serial este destul de popular, al treilea sezon nu este încă confirmat. Chiar dacă realizatorii au planificat până la 7 sezoane, depinde de modul în care va fi primit al doilea sezon. Și sunt multe de care trebuie ținut cont! În seria de cărți, există 2 cărți cu povestiri, 5 romane care sunt legate între ele și un prequel al romanelor. Sperăm că ne vom bucura mult timp de The Witcher și abia așteptăm noul sezon!

Vezi toată colecția The Witcher

Tags: news, the Witcher


EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top