We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Câte păpuși de colecție Rainbow High există sau cunoști?

20. 04. 2024

Păpușile de colecție de la Rainbow High au devenit recent parte din sortimentul nostru. Câte dintre ele poți obține și ce le face interesante? Hai să le vezi împreună cu noi, cei de la Europosters.

Păpușile cu articulații mobile și accesorii specifice fiecărui model pot fi nu doar jucării distractive pentru copii, ci și un mare hobby de colecție. Colecția Rainbow High este relativ nouă, lansată în 2020 și este însoțită de o serie animată cu personaje pe care se bazează păpușile.

Opiniile despre păpuși variază deoarece acestea sunt menite să reprezinte elevii școlilor de modă, dar unii le consideră ținutele prea asemănătoare și neinteresante. Alții, însă, le compară pozitiv cu păpușile Bratz. Și câte dintre ele poți avea de fapt? În prezent, ar trebui să fie puțin peste 200 disponibile.

Nu avem un astfel de număr aici, dar pe lângă selecția mai restrânsă de păpuși Rainbow High, poți alege și puzzle-uri cu păpușile tale preferate!


Vezi selecția noastră de păpuși Rainbow HighEuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top