We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Assassin’s Creed Valhalla – pare a fi cel mai bun joc al tuturor timpurilor

03. 12. 2020

Am așteptat Valhalla de mult timp: interesul pentru joc a apărut datorită marketing-ului Ubisoft care nu le-a permis jucătorilor nerăbdători să uite, precum și scandalul din anul 2019 în care Ubisoft a prezentat publicului atât de criticatul Ghost Recon: Breakpoint care a demonstrat cât de importantă este schimbarea de strategie și concentrarea atenției asupra dezvoltării oricărui joc. 

Conform părerilor și recenziilor apărute pe Internet și social media, dezvoltarea jocului Valhalla a fost un succes: deși majoritatea jucătorilor simt încă spiritul clasicului Assassin’s Creed Valhallanu este același joc video ca Assassin’s Creed Origins sau Assassin’s Creed Odyssey – echipa creativă a hotărât să modifice versiunea existentă și să îi adauge noi caracteristici: în ciuda faptului că acesta este un joc tipic Ubisoft pe alocuri, în care te vei concentra mai ales pe dezvăluirea treptată a hărții prin realizarea task-urilor principale ale poveștii dar și a celor secundare (atât de apreciate), jocul este tot mai mult comparat cu popularul Skyrim sau chiar The Witcher datorită atenției la detalii (precum in RPG). 

Valhalla începe în Norvegia în anul 873 și este centrată pe una dintre cele mai importante perioade de la începutul Evului Mediu European – invazia Vikingilor în insulele Britanice. Timp de câteva secole, războinici sălbatici au influențat semnificativ istoria viitoare a Angliei și a Europei continentale. Nordicii au reușit să ajungă în America de Nord – în noua ediție Assassin’s Creed, acest lucru este destul de semnificativ.

În joc pare că nu există nici un personaj principal și clanul este considerat a fi cheia intrigii. Formal, îl putem percepe pe Eivor ca protagonist (un războinic nemilos al cărui gen poate fi dat de numele său neutru, așa că nu este predeterminat și poate fi ales), cu o natură predestinată și o viziune asupra lumii, dar care nu face parte decât dintr-o familie al cărei efort este să lucreze pentru clan. Jocul începe cu povestea lui Eivor, introducerea și evadarea ulterioară a lui Eivor cu fratele său vitreg în Anglia. În timpul jocului, personajul rezolvă de cele mai multe ori problemele din sate, explorează harta, ajută oamenii la nevoie și atacă alte sate și biserici creștine, pentru a completa harta și a-și îmbunătăți propriul sat – precum am menționat deja, obiectivul principal este binele clanului. 

În timpul jocului, vei descoperi atât stilul de lupte deja cunoscut din părțile anterioare ale jocului precum și task-uri secundare complet noi în timp ce explorezi harta, precum prinderea de pisici, găsirea unor ouă de șarpe sau salvarea unor personaje de atacurile șobolanilor. Potrivit creatorilor jocului, avem nevoie de task-uri mici pentru a ne distrage atenția și a ne distra în timp ce ne jucăm și ne îndepărtăm de linia dificilă de bază. Personajele principale sunt și ele bine construite în joc, ceea ce ne lasă de ales între urmărirea subiectului principal al jocului sau trecerea prin interesante misiuni secundare ale jocului. La urma urmei, unii spun că se bucură mai mult când se joacă fără să se grăbească nicăieri.

În ciuda aspectului aparent compact, Valhalla from Assassin’s Creed poate fi un joc pentru sute de ore la rând. Vei avea nevoie de aproximativ 60 de ore doar ca să traversezi task-urile principale, dar dacă vrei să îți iei și task-uri secundare, acest indicator va crește încet spre infinit, iar dacă cineva caută o astfel de experiență, acest joc este exact ceea ce caută. Dar și cei care sunt interesați doar de povestea principală vor găsi ceea ce caută: de data aceasta va fi mai simplu deoarece nu există o legătură strictă cu nivelul sau gradul de daune din joc, așa că te poți concentra doar pe task-ul principal. 

Dacă încă nu ai cumpărat jocul, dar ai de gând să îți petreci sfârșitul de an în compania Vikingilor, înconjurat de atmosfera Angliei medievale, îți oferim produse din noua colecție Assassin’s Creed: Valhalla, care îi vor bucura nu doar pe fanii seriei, dar și pe toți jucătorii care știu ce să aleagă.

Colecția Assassin’s Creed ValhallaEuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top