We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: NATURĂ & PEISAJ - POSTERE reducere 20% Cumpără acum ×

Assassin’s Creed: Top 5 Asasini

15. 06. 2017

Luptăm în întuneric, pentru a sluji lumina, suntem asasini. Cu ocazia campaniei de teasing a viitorului joc Assassin’s Creed, și cu apropierea înceată de lansarea unui trailer official pentru noi, fanii de rând, ne-am hotărât să aruncăm o privire în trecut, către jocurile care sunt deja apărute și care ne-au motivat, să încercăm diverse mișcări de parkour și să construim lame ascunse de asasin, false desigur. Este momentul să ne întoarcem în timp cu ajutorul aparatului Animus și să vedem care sunt alegerile noastre pentru topul asasasinilor, din această serie minunată. Deci, să ne aruncăm cu încredere în top 5 personaje din Assassin’s Creed.

Numărul 5

Pe această poziție se află duo-ul dinamic, format din Evie și Jacob. Povestea acestora, ne aduce în Londra industrială, unde înfruntăm găștile periculoase ale orașului și chiar și pe Jack Spintecătorul. Aceștia sunt asasinii care au readus la viață seria, după un număr de tentative eșuate (ahem Unity…). Ei sunt glumeți, încăpățânați și plini de viață, iar relația lor de frate-soră a fost o abordare bună.

Numărul 4

Arrr camarrraziii mei, este momentul să ne transformăm într-un pirat cu ajutorul prietenului nostru asasin Edward, care ne-a permis să jucăm rolul unui antagonist la început și să ne și simțim bine cât timp facem acest lucru. Mi-a plăcut cel mai mult faptul că el a fost plin de defecte și încă a fost un personaj, pe care îl înțelegeai. În plus, cui nu i-ar plăcea să fie un pirat.

Numărul 3

Persoana care a fost alături de noi, încă de la început, este și va fi Altair. Prima dată când ne-am aruncat de pe o clădire, într-o căruță cu fân, a fost cu el, iar acele momente vor avea un loc special în inimile noastre. Aventura sa a fost cea care a dat viață la conflictul asasin-templier, iar moștenirea sa se poate vedea și în ziua de azi.

Numărul 2

Mulți nu vor fi de acord, dar rămân la această decizie. Numărul doi este Desmond Milles. Știți? Persoana aceea care s-a aflat în Animus pentru aproximativ cinci jocuri. Doresc să evidențiez faptul că, fără ajutorul său, ca personaj secundar, nu ne-am fi bucurat de toate aventurile din jocuri. În plus, Desmond ne reprezintă pe noi, jucătorii. La fel ca noi, joacă rolul unui personaj diferit în fiecare joc, iar povestea sa proprie este de asemenea, interesantă. P.S. Este (a fost) un asasin, cum a specificat și el în primul joc.

Numărul 1

Păi… este evident că această poziție îi aparține lui Ezio Auditore da Firenze. Povestea acestui personaj este plasată în trei jocuri principale și într-o mini poveste cinematică. Motivul fiind misiunea sa pentru a obține cunoștiințe. Evoluția sa de la adolescentul căpos care căuta răzbunare, până la liderul înțelept ai asasinilor a captivat publicul. Dorința sa de a desluși misterele din spatele relicvelor s-a transformat în dorința noastră. Am râs la glumele sale istețe, l-am citat cu “requiescat in pace” de multe ori, am trait aventurile sale și am plans când s-a stins din viață. Moștenirea sa va trăi veșnic prin viitorii asasini.

Sperăm că v-a plăcut cele cinci alegeri ale noastre și cine știe, poate că după jocul următor va trebui să o schimbăm. Până atunci…

Urmărește Produsele noastre Assassin’s Creed!

 

 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2019 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top