We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: FANTEZIE & SCI-FI reducere -40 % ×

5 lucruri pe care nu le știai despre Stranger Things

27. 10. 2019

Serialul Stranger Things este un fenomen care a captat atenția fanilor din întreaga lume. Cine nu o cunoaște pe legendara Eleven și grupul de prieteni format din Mike, Will, Dustin și Lucas. Totuși, nu este vorba doar despre copii – îi ai și pe tinerii adulți Nancy, Jonathan, Steve și apoi sunt și personaje adulte, precum Jim Hopper sau Joyce Byers. Astăzi ți-am pregătit 5 lucruri interesante din lumea Stranger Things pe care poate nu le știi – din serial sau din producție. 

Hai să începem cu ceva simplu care poate surprinde multă lume. Cel puțin mulțumită creditelor de început, poate știi că producătorii serialului sunt Matt Duffer și Ross Duffer. Este evident că sunt frați, însă multă lume nu știe că sunt gemeni. Nu numai asta, ci și faptul că aproape toată viața lor a fost identică – amândoi au fost interesați de filme încă de tineri, amândoi s-au mutat în Los Angeles ca să studieze film și de atunci amândoi scriu scenarii și povești împreună. O mică schimbare a poveștii la sfârșitul acestei părți (😊)- succesul lor a apărut după ce M. Night Shyamalan le-a citit scenariul. 

Billy Hargrove a fost în mod surprinzător unul dintre aspectele pozitive ale ultimului sezon. Bătăușul liceului a devenit dintr-o dată victima dimensiunii “The Upside Down” și s-a transformat într-un personaj de bază și tragic. Un lucru interesant s-a întâmplat în timpul audiției pentru acest rol. Dacre Montgomery, care în prezent îl interpretează pe Billy în serial, a devenit extrem de sălbatic și la jumătatea lecturii scenariului și-a pus ochelari “în stil John Lennon”, a pus muzică de la Duran Duran pe fundal și în final a rămas fără tricou. Frații Duffer au fost atât de impresionați de nebunia lui încât i-au dat rolul imediat. Încă poți găsi videou-ul cu audiția pe internet…

Personajul puțin nebun și nepoliticos al lui Murray Bauman, interpretat de Brett Gelman, este încă unul din lista de personaje care se dezvoltă tot mai mult în fiecare sezon. Personajul lui este construit în jurul conspirației și a micilor detalii. Aparent producătorii au fost conștienți de asta deoarece într-o scenă din al treilea sezon îi poți vedea clar numărul de telefon – 618-625-8313 – și chiar poți apela acest număr în realitate! Nu numai asta, există și un mesaj lung înregistrat pe care îl poți asculta și a fost înregistrat chiar de Gelman în stilul personajului său (totuși, nu îți recomandăm să suni din Europa din cauza facturii 😊). 

Unul dintre cele mai faimoase momente din al treilea sezon este scena în care Dustin (Gaten Matarazzo) și prietena lui Suzie (Gabriella Pizzolo) cântă melodia de pe coloana sonoră a filmului “Never Ending story” într-un moment incredibil de dramatic. Ceea ce probabil nu știi este că inițial trebuiau să cânte melodia Enților din Stăpânul Inelelor. Probabil te gândești: “Sigur, puțini vor recunoaște această melodie și de aceea au schimbat-o.” Motivul real este că Amazon pregătește un serial Stăpânul Inelelor pe propriul serviciu de streaming și frații Duffer au fost îngrijorați că Netflix ar putea avea probleme dacă această melodie ar fi folosită aici. 

În final, îți prezentăm două decizii care ar fi putut modifica serialul în întregime. Lucrurile nu merg mereu conform planului și acest serial nu este o excepție. De exemplu, Eleven (Millie Bobby Brown) și Steve (Joe Keery) trebuiau să moară după primul sezon. Serialul trebuia să fie inițial doar o mini-serie (unii spun chiar și o antologie – ceea ce înseamnă că sezonul următor ar fi fost despre ceva cu totul diferit), la sfârșitul căruia Eleven urma să se sacrifice ca să salveze lumea. Pe de altă parte, Steve trebuia să fie “cel mai rău om de pe pământ” și planul pentru el era să primească ceea ce merită în final. Ei bine, acum sigur ți-ai dat seama că aceste două personaje au mers în direcții diferite și nu a fost o decizie greșită. 😊


Către colecția STRANGER THINGSEuroposters – Decorate your life

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2022 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top