We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: COMICSURI reducere 20 % Cumpără acum ×

5 Lucruri despre viața de supererou a lui Stan Lee

05. 12. 2018

Cu câteva zile în urmă, am aflat vestea morții legendarului Stan Lee. A fost o legendă nu numai pentru fanii benzilor desenate, dar și pentru toți cei care iubesc filmele Marvel. Împreună cu colegii lui, Jack Kirby și Steve Ditko, a dat viață multor supereroi pe care îi cunoaștem foarte bine. De exemplu, Spiderman, personajele din seria X-Men sau preferatul nostru Iron Man. Pentru a-i aduce un omagiu, am adunat câteva informații interesante despre viața lui.

Stan Lee (1922-2018)

#Scriitor
Stan Lee a visat să devină scriitor încă din copilărie. Înainte să înceapă să scrie despre supereroi, obișnuia să scrie necrologuri pentru ziare. Acest job a început să devină puțin deprimant pentru el, așa că a decis să facă o schimbare profesională și a început să scrie povești fantastice. La început, i-a fost rușine să lucreze în lumea benzilor desenate deoarece societatea din acea perioadă vedea benzile desenate ca pe ceva inferior. A fost visul lui să scrie un roman bun.

#Pseudonim
La început, Stan Lee a fost responsabil numai de task-uri auxiliare, precum furnizarea de imprimeuri scriitorilor de benzi desenate. Cu toate acestea, a primit șansa să scrie un comics de doua pagini despre Captain America. A scris sub pseudonimul Stan Lee (motivul fiind că voia să separe munca la benzile desenate de cariera sa planificată drept un scriitor respectat), cel ce avea să devină în curând numele său legal. Numele lui real era Stanley Martin Lieber.

#Eroare de printare
Potrivit lui Stan Lee, inițial, Hulk nu a fost verde – a fost gri. Schimbarea culorii a fost provocată de o eroare de printare din cauza unor probleme cu tușul negru. În prezent, nimeni nu și-l poate imagina pe Hulk fără aspectul său caracteristic.

#Mașină de scris stricată
Într-o zi, soția lui i-a stricat mașina de scris cu care a scris primele două povești despre Spiderman și Fantastic Four. Cu toate acestea, a privit înapoi la acest eveniment cu un zâmbet. ”S-a întâmplat înainte de eBay. Mi-a părut rău că nu am putut vinde produsele stricate la o licitație și să fac bani frumoși din ele”, a glumit Stan Lee.

#Rol cameo
Cu siguranță știi deja că Stan Lee a apărut de multe ori în filmele Marvel. Dar știi și faptul că era parte din contractul său? Trebuia să aibă o scurtă apariție în toate filmele în care au apăreau supereroii săi – și au fost mulți! Pentru prima data, a apărut pe ecrane în anul 1989. În afară de filmele Marvel, a apărut într-un rol scurt în The Simpsons, ca personaj de desene animate.

 

Intră în Universul MarvelDecorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2019 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni - Vineri
8:00 - 15:00

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top