5 lucruri despre: Star Wars

16. 10. 2016

Pe parcursul anilor, această serie de filme, care a creat o cultură Americană, a câștigat un număr mare de fani. Primul film Star Wars a fost lansat în anul 1977, urmat de încă două care au format prima trilogie originală. Recentul Episod VII Star Wars: The Force Awakens (2015) a pornit o nouă trilogie și va fi urmat de Episodul VIII ( decembrie 2017) și Episodul IX ( mai 2019). Nu mai aveți răbdare până la urmatorul film? Pregătiți-vă de filmul Disney Rogue One: A Star Wars Story care va fi lansat pe 16 decembrie, 2016! Aruncați-vă în aceste 5 lucruri amuzante despre trilogia originală Star Wars.

1. La început a fost plănuit ca Yoda să fie jucat de către o maimuță (cu o mască, ținând un baston în mână). Acest lucru nu a fost posibil deoarece o maimuță nu putea urma instrucțiunile de actorie necesare… Este interesant de puncta faptul că specia extraterestră a lui Yoda, nu a fost numită încă.
2. Vocea lui Chewbacca a fost creată prin combinarea a mai multor înregistrări cu sunete de animale: urși, lei, castori, morse, animale bolnave, animale domestice.
3. Puteți utiliza fisele de colecție Star Wars ca și monede reale pe mica insulă, Niua, din sudul Pacificului. Este timpul de a strânge bani…

4. Sunetul produs de săbiile laser a fost produs de televizoare vechi, care au fost plasate lângă un microfon. Vrooom…
5. Fiecare Stormtrooper din trilogia originală a fost creat cu ajutrul efectelor speciale. În aceste filme s-au utilizat multe efecte speciale în comparație cu alte filme din acea vreme… Vremurile chiar s-au schimbat de atunci!

Mai multe din colecția noastră Star Wars

Mai multă inspirație de la posterele noastre cu filme

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!