We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

5 lucruri despre: Star Wars

16. 10. 2016

Pe parcursul anilor, această serie de filme, care a creat o cultură Americană, a câștigat un număr mare de fani. Primul film Star Wars a fost lansat în anul 1977, urmat de încă două care au format prima trilogie originală. Recentul Episod VII Star Wars: The Force Awakens (2015) a pornit o nouă trilogie și va fi urmat de Episodul VIII ( decembrie 2017) și Episodul IX ( mai 2019). Nu mai aveți răbdare până la urmatorul film? Pregătiți-vă de filmul Disney Rogue One: A Star Wars Story care va fi lansat pe 16 decembrie, 2016! Aruncați-vă în aceste 5 lucruri amuzante despre trilogia originală Star Wars.

1. La început a fost plănuit ca Yoda să fie jucat de către o maimuță (cu o mască, ținând un baston în mână). Acest lucru nu a fost posibil deoarece o maimuță nu putea urma instrucțiunile de actorie necesare… Este interesant de puncta faptul că specia extraterestră a lui Yoda, nu a fost numită încă.
2. Vocea lui Chewbacca a fost creată prin combinarea a mai multor înregistrări cu sunete de animale: urși, lei, castori, morse, animale bolnave, animale domestice.
3. Puteți utiliza fisele de colecție Star Wars ca și monede reale pe mica insulă, Niua, din sudul Pacificului. Este timpul de a strânge bani…

4. Sunetul produs de săbiile laser a fost produs de televizoare vechi, care au fost plasate lângă un microfon. Vrooom…
5. Fiecare Stormtrooper din trilogia originală a fost creat cu ajutrul efectelor speciale. În aceste filme s-au utilizat multe efecte speciale în comparație cu alte filme din acea vreme… Vremurile chiar s-au schimbat de atunci!

Mai multe din colecția noastră Star Wars

Mai multă inspirație de la posterele noastre cu filme

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

© 1999 - 2018 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!