5 lucruri despre: Serialul Sherlock

09. 01. 2017

Sherlock este un serial, tip dramă, care recreează clasica poveste cu detectivi a lui Sir Arthur Conan Doyle, care a avut loc în Londra în anul 1890. Care sunt părerile tale despre al patrulea sezon? Dacă ești un fan Sherlock Holmes, atunci, ca și noi, ești norocos! Am adunat cinci lucruri interesante care te vor face nerăbdător să urmărești episoadele noi!

  1. Actorul care îl joacă pe Sherlock Holmes a avut multe pregătiri pentru rolul său! De asemenea își detestă frizura.

Benedict Cumberbatch a făcut puțin mai mult decât un studiu pentru rolul său: yoga Bikram, înot, renunțarea la fumat/băut în timpul filmărilor. Acesta a specificat celor de la The Times că cel mai mult detestă să își crească părul la lungimea pe care o are personajul acestuia. Noi însă îl adorăm!

  1. Nu este un sociopat…

„Fă-ți cercetările Anderson,” spuse Holmes, „Sunt un sociopat de nivel înalt.” Conform psihologului Maria Konnikova, el ține prea mult la oameni și este prea empatic pentru a putea fi considerat un sociopat!

  1. Speedy’s Cafe este real

Cafeneaua/sandvișărie care este vizitată adesea de către Holmes și Watson, există pe strada Gower în Londra! Fanii care doresc să-l viziteze pot să testeze gustările favorite ale lui Holmes. Yummy.

  1. De ce sunt doar trei episoade per sezon?

Lucrurile sunt făcute diferit în televiziunea Britanică în comparație cu cea Americană. De regulă, sunt cel puțin 10 episoade per sezon în serialele din SUA. Co-creatorul Steven Moffat a specificat faptul că fiecare episod este tratat ca pe un film de 90 de minute. Calitatea este mai presus de cantitate!

  1. Adevăratul proprietar al casei Charles Augustus Magnussen nu trăiește acolo în realitate

Appledore, casa rău-făcătorului din serial este deținută de către ingineri: Sir David McMurtry nu locuiește acolo, deoarece soția sa o consideră „prea sclipitoare.”Ce păcat… noi nu ne-am supăra dacă am locui acolo!

Sursa 1 și Sursa 2

Găsește-ți produsele favorite cu Sherlock! 

 Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!