5 lucruri despre: Premiile academice

13. 02. 2017

Echipa noastră devine din ce în ce mai nerăbdătoare pentru cea de-a 87-a ceremonie Oscar, care se apropie. De-abia așteptăm să vedem care dintre filme vor câștiga Premiile Academice! V-am făcut deja cunoștință cu favoritele noastre într-o postare de blog anterioară și am pus lumina reflectoarelor pe unele dintre cele mai puțin cunoscute categorii. Acum, vă vom oferi cinci lucruri interesante despre Oscaruri. După, vei reuși să-ți impresionezi prietenii cu cunoștințele tale, atunci când va începe ceremonia!

  1. Ben-Hur (1959), Titanic (1997) și The Lord of The Rings au câștigat cel mai mare număr de oscaruri: 11 Oscaruri! The Return of The King (2003) este singurul care a câștigat toate premiile pentru toate categoriile în care a fost nominalizat.
  2. Marlon Brando și Robert De Niro sunt singurii actori care au primit premii pentru că au jucat același actori: Vito Corleone. Talentul lui Robert De Niro a ajutat de asemenea ca filmul The Godfather Part II (1974)  să câștige premiul pentru cea mai bună imagine, transformându-l în singura continuare a unui film care să primească, un premiu prestigios.
  3. Există doar doi actori care să fie premiați după moartea acestora: Peter Finch și Heath Ledger. Ledger a câștigat după performanța sa uimitoare ca Joker, în The Dark Night (2008) și a murit în timp ce filmul se afla în proces de editare.
  4. A început în anul 1967, cu performanța sa în filmul Easy Rider, Jack Nicholson a fost nominalizat de 12 ori. Acest lucru îl face cel mai nominalizat actor de sex masculin al al premiilor academice. A câștigat de trei ori, ceea ce îl face și cel mai premiat actor de sex masculin la decernările Oscar.

  1. În final, ultimul element interesant din lista noastră: mult cunoscutele statuete Oscar sunt oferite către norocoșii câștigători sub un contract. Dacă se dorește ca acestea să fie date către vânzare, ele trebuie să fie oferite mai întâi către Academie pentru prețul de $1 USD. Se face acest lucru tocmai pentru a se evita vânzarea acestora pentru sume mari de bani.

Sursa 1/Sursa 2Decorate your life!

Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2018 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite