We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: POSTERE CU FILME reducere 25 % ×

5 Lucruri despre Fantastic Beasts

04. 11. 2018

Un nou film din franciza Fantastic Beasts va vedea lumina zilei în zilele următoare și merge mult mai departe de poveștile Harry Potter. Citește 5 lucruri despre acest film și intră în starea de vrăjitor înainte să mergi la cinema.

#1 Fantastic Beasts ca document
Când cineva spune documentar, te gândești și la un film despre animale? Filmul Fantastic Beasts a fost lăsat aceleiași soarte. Unul dintre primele planuri ale adaptării a fost să se filmeze un documentar despre viața lui Newton și munca lui cu animalele.

#2 Scris pentru Eddie
Știai că actorul care îl interpretează pe Newt Scamander (Eddie Redmayne) și-a dorit foarte mult să facă parte din distribuția filmelor Harry Potter? Când a avut audițiile pentru rolul Tom Riddle, a fost respins după ce a spus doar o singură propoziție. Când J.K. Rowling a început să lucreze la scenariul unei serii despre Newt Scamander, s-a gândit imediat la Eddie în rolul principal. Regizorii nu s-au mai gândit să angajeze pe altcineva și l-au ales pe Eddie imediat.

 #3 Secretul lui Nagini dezvăluit
În noul teaser, ceva special a fost dezvăluit despre șarpele Nagini care a fost unul dintre Horcruxes lui Voldemort. Filmul va dezvălui identitatea lui umană pentru prima dată. Nagini a fost o femeie care a fost blestemată să se transforme întotdeauna într-o bestie. Sperăm că vom afla mai multe în noul film despre originile ei.

 #4 Ascuns pe hartă
Îți mai aduci aminte de harta pe care Harry Potter obișnuia să privească oamenii plimbându-se prin Hogwarts? Câțiva fani au găsit numele lui Newt Scamander pe hartă ceea ce înseamnă că el se afla în școală în același timp cu Harry! Sperăm că vom afla motivele vizitei lui în una dintre seriile celor cinci volume.

#5 Nici o distracție pentru Dumbledore
Personajul lui Dumbledore va fi interpretat de Jude Law și îl vom vedea din nou pe Johnny Depp ca Grindewald. Regizorii păstrează secret toate detaliile, dar unul dintre lucrurile pe care J.K. Rowling le-a dezvăluit a fost că Dumbledore și Grindewald nu se vor întâlni în acest film. Știm foarte puține din cărți despre istoria relației lor, dar avem senzația că va deveni mult mai intense în următoarele filme. Mai sunt încă patru volume și va fi o călătorie plină de distracție, acțiune, imaginație și (cel mai important) atmosferă ”vrăjitorească”.

 

Mai multe despre Fantastic Beasts

Harry PotterDecorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2020 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

 

Luni - Vineri
8:00 - 15:00

 

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top