We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

5 lucruri despre: Captain America

06. 11. 2016

Într-o lume plină de război și suferință, care a fost devastată de cel mai sângeros conflict al omenirii, Cel De-al Doilea Răzvoi Mondial, un erou iese la suprafață. Băiatul cel bun, care tot timpul pune viața altora înaintea sa. Persoana care s-a luptat cu prietenul său, Iron Man, pentru a face ceea ce este bine pentru super-eroi. Luptătorul justiției, care este un model atât în trecut, cât și în prezent. Vorbim desigur despre Avenger-ul nostru patriot, Captain America. Iată, câteva lucruri interesante despre el și nu trebuie să îți faci griji Căpitane, vom avea grijă la limbaj.

 

  1. Crearea personajului

Personajul a fost creat de către Joe Simon și Jack Kirby la începutul anului 1940. SUA nu se implica pe atunci în război, iar acest personaj a fost un mesaj pentru țară, că este momentul să se implice. Astfel s-a creat sentimentul de patriotism.

  1. Arma aleasă

Căpitanul nu a avut întotdeauna scutul său popular, creat din vibranium, sub forma sa rotundă. Cândva a avut un scut care se asemăna cu forma unei steme. În acea vreme exista un alt erou, cu numele Shield, care avea o armă similară. Pentru a evita confuzii, creatorii au schimbat forma.

  1. Avengers

Deși poveștile adaptate îl includ pe personaj ca unul dintre membrii fondatori Avengers, el a intrat în echipă mult mai târziu, în poveste. Membrii fondatori au fost Thor, Ant-Man, Wasp, Iron Man și Hulk. Captain America s-a alăturat echipei, în locul lui Hulk, după reacția celor din Avengers, la puterea sa incontrolabilă.

 

  1. Ciocanul lui Thor

Am văzut în Filmul Avengers: Age of Ultron că amicul nostru American era vrednic să folosească acest ciocan, atunci când a reușit să îl miște. Expresia feței lui Thor a fost una memorabilă. În benzile desenate, Captain America a făcut mai mult de atât, ridicând și chiar folosind ciocanul, atunci când Zeul Fulgerului a dorit să afle dacă este cu adevărat Căpitanul.

  1. Apariții surprize care nu au avut loc

În filmul Captain America: The first avenger, s-a plănuit să apară în film doi dintre mutanții noștri favoriți, Wolverine și Magneto. Aceștia au fost prezenți în cel de-al Doilea Război Mondial, conform benzilor desenate. S-a renunțat la acest plan, după multe dispute asupra drepturilor de autor.

Captain America este cu adevărat un erou pentru mulți fani. Pare el puțin prea de treabă uneori, dar asta reprezintă el. Ține minte că acea perioadă a fost grea și era în pericol libertatea oamenilor, în lumea reală. Mulți oameni s-au simțit neputincioși ca Steve Rogers, înainte de serul pentru super soldați. Am avut nevoie de cineva care să ne inspire, să ne convingă să nu renunțăm la speranță și să luptăm pentru ceea ce este corect. Aceste lucruri îl reprezintă pe Captain America!

Ce părere aveți despre Avenger-ul nostru înghețat? În cazul în care nu ați fost în echipa sa, pe parcursul filmului Captain America: Civil War, nu vă faceți griji. Există multe postere cu Iron Man, care așteaptă să fie atârnate în camerele voastre.

Mai multe din colecția Captain America

 Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

© 1999 - 2018 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!