We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: ANIME, MANGA reducere - 15 % Cumpără acum ×

5 lucruri despre: Benzile desenate Marvel

16. 03. 2017

Benzile desenate Marvel au parcurs un drum îndelungat de la prima publicație din 1939. Acestea au trecut prin diverse schimbări de nume, în timp ce super-eroii din cărți erau transformați în filme. Majoritatea acestor povești au loc în Universul Marvel, care crează o replică a orașului New York. Unii dintre super-eroii noștri favoriți Marvel îl includ pe Spider-man, Captain America, Hulk, Iron Man, Wolverine și Deadpool, pentru a numi doar câțiva. Există și echipe puternice precum Avengers, X-men și Fantastic Four. Am adunat 5 fapte interesante despre Marvel, care ne-au captat atenția și sperăm să le savurați!

  1. Spider-man original a fost un concept respins de către editorul Marvel Martin Goodman.

Păianjenii = nu sunt insectele favorite ale oamenilor. Din fericire, a fost votat și a devenit unul dintre cei mai adorați super eroi din istorie! Stan Lee este acreditat pentru crearea lui.

  1. Hulk trebuia să fie gri la început

Nu cred că l-am mai fi recunoscut pe același Hulk din zilele de astăzi. Datorită unei erori la imprimare, eroul a ieșit într-o culoare verde.

  1. Captain America nu a fost în prima echipă din Avengers

El s-a alăturat echipei în Avengers #4. Echipa originală Avengers îi includea pe Hulk, Ant-Man, Wasp, Thor și Iron Man. Ah, și ziua de naștere a lui Captain America este pe data de 4 iulie, ziua Independenței Americane.

  1. Marvel a încercat să obțină drepturile de autor pentru cuvântul „zombie” în 1973

Spre deosebire de alte cuvinte, zombie nu a funcționat deoarece… este folosit destul de des. În schimb, dețin drepturile de autor pentru „super-erou”.

  1. În 1966, Marvel a intrat în faliment

După ce a trebuit să vândă drepturile de film, asupra personajelor companiei, Marvel a aplicat pentru faliment, din motivul vânzării sărace de benzi desenate. Filmele au reușit totuși să ajute benzile desenate să fie populare din nou!

Sursa 1/ Sursa 2

Cumpără toate produsele noastre Marvel!Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2019 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top