We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

5 fapte interesante despre Dune

27. 02. 2024

Bine ai venit în lumea Dune, un univers SF fascinant care ne va conduce în curând înapoi la nisipurile nesfârșite de pe planeta Arrakis. Odată cu lansarea celei de-a doua părți a acestei aventuri epice, este timpul să ne amintim câteva fapte interesante. Știai, de exemplu, că un board game Dune a fost lansat în anii 70? Astăzi, la Europosters, îți prezentăm 5 fapte interesante despre Dune care îți vor stârni interesul pentru continuare, care urmează să fie lansată la sfârșitul lunii februarie.

1) Filmul se bazează pe romanul SF al lui Frank Herbert cu același nume. Filmul a apărut în 1965, iar filmul lui Denis Villeneuve este doar o parte din el.

 

2) Filmul a avut nevoie de 165 de milioane de dolari pentru a fi produs și trei ani și jumătate pentru a fi realizat.

3) Era visul de mult așteptat al lui Denis Villeneuve să facă Dune. Avea 14 ani când a citit prima dată romanul și a aspirat să facă un film.

4) În 1979, a fost lansat board game-ul Dune

5) Premiera mondială oficială a filmului Dune la Festivalul de Film de la Veneția a primit o ovație uimitoare de șapte minute.

Vezi cu noi a doua parte!EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top