We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

2020 este anul super eroinelor. Harley Quinn, Black Widow și Wonder Woman vin la cinema

18. 01. 2020

Vremurile în care femeile erau percepute ca simple personaje complementare sau criminale seducătoare în povestea complicate a unui bărbat – salvând lumea de monștri reali sau metaforici, sunt demult apuse. Gata cu prințesele neajutorate care așteaptă să fie salvate sau cu super eroinele inteligente, puternice, dar nu atât de importante dintr-o echipă! După Captain Marvel, mai multe femei vor sosi pe ecranele din cinematografe. Și va fi o adevărată călătorie! Deja în Februarie vom vedea filmul Birds of Prey cu Harley Quinn în rolul principal, în April vom vedea Black Widow, iar în iunie cercul va fi închis cu continuarea filmului Wonder Woman. Am colecționat special pentru tine informații interesante despre aceste femei iconice de la DC și Marvel.

Psihiatra Harleen Frances Quinzel este cunoscută drept un geniu criminal și prietena nebună al lui Joker. Fanii au apreciat-o în filmul Suicide Squad, unde face parte din grup super criminal care luptă de partea binelui împotriva unor criminali mult mai răi. Dar datorită performanței lui Margot Robbie, personajul a atras atât de mult atenția fanilor încât DC a luat în considerare un film solo (precum Joker anul trecut). Dar asta nu s-a întâmplat în final, deoarece însăși actrița și-a dorit ca personajul ei să facă parte din ceva mai mare. Ideea a fost ca Harley să se alăture grupului de super eroine Birds of Prey, unul dintre cele mai bune, dar nu atât de cunoscut super-grup din Universul DC. Titlul complet al filmului este: Emanciparea Fabuloasă a lui Harley Quinn și ne promite un spectacol fantastic și colorat.

Bird of Prey Harley Quinn

 1. Filmul Birds of Prey trebuia să aibă premiera de Sfântul Valentin, dar data a fost mutată cu o săptămână mai târziu deoarece filmul Bond 25 era programat pentru aceeași dată. Dar în final l-au mutat și regizorii.😊

 2. Filmul aparține studioului R-Rating, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la multă violență. Însăși Margot Robbie a venit cu ideea de a face filmul mai dur decât Suicide Squad astfel încât filmul să nu fie considerat un film de fete.

 3. Membri Birds of Prey îi include pe Black CanaryThe Huntress și detectiva Renee Montoya. Ei își vor uni forțele împotriva lui Roman Sionis a.k.a. Black Mask și Victor Zsasz.

 4. Harley Quinn are un animal neconvențional în film. Este vorba de o hienă. 😊

 5. Regizorul Cathy Yan este primul regizor Asiatic care regizează un film cu super erou.

Black Widow

Cu toate că am văzut-o pe Natasha Romanoff murind în ultimul film Avengers, povestea ei nu s-a terminat încă. Ne vom întoarce la perioada dintre Captain America: Civil War și AvengersInfinity War. Acest film despre o femeie super erou a fost regizat de o femeie – ea este Cate Shortland. După 10 ani de privit filme în care Natasha apare ca un personaj complementar, în sfârșit aflăm ce s-a întâmplat cu ea în timp ce se afla în Rusia și a fost supusă antrenamentului de asasin. După evenimentele Războiului Civil, Natasha nu are unde să plece, așa că se întoarce la trecutul ei. Se întâlnește cu foste colege – asasinele Yelena și versiunea rusească a lui Captain America – Red Guardian (a fost căsătorită cu el, cel puțin în comics). Din moment ce fiecare film cu super erou are nevoie de un criminal, ne vom bucura de prezența lui Taskmaster, pe care deja îl cunoaștem ca fiind inamicul lui Captain America, Deadpool sau Ant-Man. Și pentru că toată lumea îl iubește pe Iron Man, vom vedea probabil și o scurtă apariție în film. Dar vom ști sigur doar după premieră.😊

CHESTII amuzante despre THE Black Widow

 1. Porecla Black Widow nu îi aparține doar Natashei Romanoff, al cărei nume real este Natalia Alianovna Romanovna. Este o marcă pentru asasini ruși incredibil de frumoși.

 2. Protagonista acestei eroine nu este numai o femeie atractivă. Natasha din revista de benzi desenate are o relație cu Red Guardian, Hawkey, Bucky, Daredevil sau Iron Man. 😊În film, totuși, ea este asociată cu Hawkeye și, spre surprinderea fanilor de comics, cu Hulk.

 3. Precum Steve Rogers a.k.a Captain America, Natasha a fost “îmbunătățită” în timpul training-ului cu un ser, care o face mai puternică, mai sănătoasă și agilă. Și ea a trecut prin al doilea Război Mondial de când s-a născut în anul 1928.

Wonder Woman

Wonder Woman ne poartă în anul 1984 în partea a doua, care, apropo, este anul primului film DC cu o femeie super erou numit Supergirl. Patty Jenkins s-a așezat din nou în scaunul de regizor. Despre ce va fi vorba în film? Cu toate că la finalul primului film părea că iubitul Dianei, pilotul Steve Trevor, a murit, de fapt nu a murit (el apare și în trailer), prin urmare povestea lor de dragoste continuă. Dar bineînțeles, în poveste intră și doi inamici periculoși – Cheetah și Lord Maxwell.

Chestii amuzante despre WONDER WOMAN

 1. Revistele de benzi desenate Wonder Woman au fost interzise în anul 1942 deoarece personajul principal nu era suficient de îmbrăcat.

 2. Wonder Woman a fost primul film după 12 ani de la filmul Electra cu o femeie super erou în rolul principal.

 3. Proiecția acestui film a fost interzisă în Liban deoarece actrița principală Gal Gadot este cetățean al Israelului cu care Libanul este în conflict de război.

 4. Povestea primului film are loc în timpul Primului Război Mondial, dar în povestea din benzile desenate Diana și Trevor se întâlnesc în timpul celui de-al doilea.

Cu toate acestea, cu Birds of Prey, Black Widow și Wonder Woman 1984, doza de benzi desenate a anului 2020 nu s-a terminat cu siguranță. Marvel ne va prezenta noua echipă ”Avengers”, The Eternals, apoi The New Mutants și Venom 2. DC a pregătit un nou personaj vampir numit Morbius interpretat de Jared Leto. Dacă nu îi poți aștepta pe eroii și eroinele tale preferate, vizitează colecția noastră de produse.😊

Vezi colecția de produse cu eroi din benzi desenate

 EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top